Blandade känslor för helgen

Helgen har varit händelserik och hektisk med både roligheter och tråkigheter….

Vi firade Linnéa lite lätt med tårta igår innan vi drog iväg på en heldagsutflykt och hade en riktigt trevlig dag:-)

Men det börjar verkligen kännas nu att man är långt in i graviditeten för dagen sög verkligen musten ur mig och det var riktigt jobbigt att köra den långa vägen hem…. På hemvägen stannade vi till vid Ica Maxi och handlade massa gottis som Linnéa fick bestämma och hade en myspys-kväll:-)

Jag somnade fort i soffan och blev kvar där hela natten:-D

001 - Kopia

017 - Kopia

Dagen idag blev inte alls som den borde ha blivit…..Kan inte riktigt gå in på saken och berätta men det blev en tråkig eftermiddag¬†och jag ville verkligen inte att¬†det skulle sluta s嬆och jag vill sända många kramar till en speciell tjej ‚ô• KRAM¬†‚ô•

Annars har vi pysslat lite, Peter mera än jag…..fattar inte var han får sina krafter ifrån ibland:-D Vi får lite saker gjorda varje dag vilket är hans ”motto”;-)

Peter, Nellie, Jennifer och Benny var ute i skogen ca 15 min och kom hem med massa trattisar så det blev goda kantarell-mackor till lunch:-)

Nu är det en vecka kvar till höstlovet vilket är efterlängtat nu, av mig i alla fall så slipper man ställa klockan på ringning varje morgon och kanske med lite tur får sova lite längre:-D

På tisdag är det Alices och Olivers tur att fylla år (tack ni som uppmärksammade mig om att jag råkat skriva samma födelsedag på de som Linnéas), jag ska först på förmiddagen till ett nytt besök hos barnmorskan och sen hem och ta emot alla dagisbarnen för ett litet kalas-firande:-)

Nu står det helt still i huvet så lika bra att avrunda här och hoppa i säng:-D

Godnatt ‚ô•

 1. Anonym skriver:

  Jag tycker att Linnea inte borde sminka sej ännu. Man ser ju att flickan använder kajal,mascara och ögonskugga. Ser lite konstig ut. Tycker inte att hon skall vara så cool heller. 😀 Jag har en 13 åring flicka och hon använder bara mascara. Jag bara säger det men.

  MIRKA SVARAR: Bara så du vet så har Linnéa ingen kajal-penna och har aldrig använt det! Ibland tar hon på sig ögonskugga när hon och systrarna leker och sminkar sig men hon går absolut inte ut med det. Det enda hon har på sig ute är mascara och det är helt OKEJ för oss….. Men tur att du verkar veta bättre;-)

 2. L skriver:

  på vissa bilder(mest de äldre), så ser linnea ut att vara runt 20, helt otroligt!

 3. Karin skriver:

  Fantastiskt fin tårta! Du är så himla duktigt på sånt 🙂
  Men en nyfiken fråga 😛 Räcker en tårta till hela familjen? Iofs, de flesta barnen är ju rätt små ännu 🙂 Jag tänkte på när vi i vår familj har kalas, då äter dom rätt stora bitar tårta, men mina barn är ju äldre än dina 🙂
  Kram

 4. ….eller nu kom jag på något…kanske Fam annorlunda-inspelning på G så det är därför du är så hemlighetsfull om ert utflyktsmål?? 🙂

  Hoppas verkligen att det är så!!! 😀

 5. Jag håller med om höstlovet, nu har ju jag ”bara” sju ungar att ha hand om men det är så skönt att slippa ställa klockan och gå upp.
  Får passa på nu när jag är mammaledig, i januari börjar jag jobba igen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..