Hallååå….orken, var är du….?

Jag har inte hittat orken idag…..den är puts veck borta….kanske på semester och laddar sina batterier eller nåt….?

Jag har missat svara massa mail sen en vecka tillbaka men finner liksom bara inte ork till att ta tag i det heller…. Flyter bara runt och busar med barnen och fixar det vanliga i hemmet sen finns det inge ork till mera. Jag gillar inte att vara orkeslös! Jag är ju van att få saker gjorda, att alltid hitta en gnutta energi när det känns som att det inte finns mera. OOOOH, vad jag verkligen längtar till lovet nästa vecka!

Ikväll ska jag iväg och handla kalas-saker med grannen Helena. Hennes yngsta son fyller år idag och imorgon ska vi gemensamt bjuda in dagisbarnen på lite kalasfirande hos oss:-)

Sen blir det lite bakande ikväll och imorgonbitti ska vi duka iordning innan jag ska hinna iväg till mvc….

Båda skorna är nu sålda så ni vet;-)

Jag har fått hem nya vinterskor som jag beställde för ett tag sen också. Vi har letat efter bra och tåliga vinterkängor till Peter och Kevin och valet föll tillslut på kängor från Crocs🙂 Jag som trodde att Crocs = foppatofflor men attans så fel jag hade när jag kollat runt i hemsidan! Shitpommfritt vilket urval på fina skor de har:-)

Och jag kunde inte låta bli att även ta ett par sköna stövlar till mig själv och ett par stövlar¬†till Nellie som inte kom i sina kängor;-)

 

015 - Kopia

 

016 - Kopia

Nu kommer garanterat ingen i familjen att frysa om sina fötter i alla fall:-)

Nu har skolbarna kommit hem så jag ska kolla hur köket ser ut efter att de tagit mellis:-D

 

Kram ‚ô•

 1. Alla Crocs finns på http://www.crocs.se

  Mina kids springer omkring i crocs året runt. Gummistövlarna är de BÄSTA som finns! De älskar dem på dagis också. Lätta att ta på, torkar rekordbort och så otroligt LÄTTA på foten! Helst enkelt bäst!

 2. Anna skriver:

  Hej!

  Letar efter Crocs vinterskor, vart har du köpt dom ifrån och hur va dom i stl? Jag har 38, vet ju aldrig om det stämmer… 🙂 Tack för en toppen blogg följer den varje dag :))

  // Anna

 3. Camilla skriver:

  Ja efter mellis kan det se ut lite hur som hellst 😉 Fina skor! Kram från Camilla+ 8 barn

 4. Esprit skriver:

  Tänk på att tidsomställningen från USA resan gör sitt till tröttheten! De gånger jag har varit där brukar det ta ca en vecka innan kroppen har återhämtat sig och med en graviditet kan det säkert ta lite extra tid att komma tillbaka för kroppen!!!

 5. Ibland tar orken och energin slut, men som tur är får man tillbaka den också 🙂 Ta en dags vila så ska du se att du kommer igen en annan dag!!
  Super snygga skor!!

  Massor med kramar till dig och din familj!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..