Till mina läsare:-)

Äntligen kan du få det bästa av två världar! Den traditionella svenska bullen har blivit laddad med Daim i både fyllningen och på toppen. En oemotståndlig godbit helt enkelt.

bulle

Jag har nu en möjlighet att bjuda alla mina läsare på den nya bullen med Daim!

Det enda¬†du behöver göra är att skicka ett SMS till 72130 med ordet ‚ÄúDaim‚Äù så får du en kupong som låter dig hämta ut bullen helt gratis på närmaste 7-eleven eller Pressbyrån:-)

10 000 bullar finns på lager och det är först till kvarn som gäller! Erbjudandet gäller i en vecka.

 1. Johanna skriver:

  Jag tycker det är kul att du har tävlingar, det jag tycker är mindre kul är att en del av er läsare stör er på så mycket.. no problems om ni inte gillar att hon har tävlingar på bloggen, no problems att ni inte gillar vinster eller det som lottas ut.
  Men allvarligt talat, det finns väl så mycket mer på bloggen än bara tävlingar eller? ni kan ju bara scrolla förbi det ni inte vill läsa.
  Jajaja nu gnäller jag på er men varför störa sig sååå på det, onödigt att ni ens orkar lägga energi på sånt som egentligen är en skitsak..

  Ha det bäst allihop/ Johanna

 2. Lena skriver:

  Din blogg har verkligen blivit en enda lång produktplacering. Riktigt, riktigt trist. Tack för mig.

  MIRKA SVARAR: Synd att du känner så:-( Visst att det blev många tävlingar + bullarna nu samtidigt men jag väljer att ta de tävlingar som jag tror att de flesta av mina läsare kan tänkas tycka om och uppskatta….

 3. Ellinor skriver:

  Tack för bullen den var god,efter en hård dag på jobbet,;-)!Jag tackar inte nej till gratis ” droger” som några tråkmånsar skrivit ovan…socker är som alla andra droger,frivilliga,så det är ingen som tvingar er att hämta ut den!!

 4. Tackar 😉 Ska hämta ut min bulle senare idag när jag ska ta tåget till Sthlm 🙂

 5. Johanna skriver:

  Tack men nej tack. Tackar gärna nej till gratis droger. Socker=Drog.

  Tänk att socker som är det första som vi människor ofta redan som BARN blir beroende av är så himla accepterat. Socker är det som leder till andra beroenden såsom tex alkoholism.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..