ANNONS

Mvc-besök

/

Nellie är förkyld, lill-skruttan:-( Hon har vaknat ett par gånger under natten och kl. 5.30 ville hon absolut inte sova mera så det var bara snällt att kliva upp *gäsp*. Efter all morgonpyssel – väcka barnen, få iväg de större och senare lämna dagisbarnen, lite plock mm åkte jag och Nellie till Enköping. Vi hann in en snabbis till Maxi och handla innan det var dags för mitt mvc-besök kl.11.

Besöket gick ungefär som jag förväntat mig. Nellie var grinigare än vanligt och tyckte inte om att barnmorskan kom nära mig, hon hon protesterade högt och bestämt:-D Elvan har lagt sig med huvudet neråt som jag trodde men frågan är sen om hon blir kvar där;-) Både mitt blodtryck och hb har sjunkit vilket förklarar tröttheten som kommit och även yrseln. För 2 veckor sedan låg hb på 109 och nu hade den sjunkit till 101. Vi avvaktar och ser hur den ligger nästa gång om 2,5 vecka….

Nu sover Nellie så jag passar också på att få lite vila innan barnen ska hämtas;-)

Kram ‚ô•

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00