Morgonmys

Tog det lugnt på morgonen, fick iväg skolbarnen utan några större konflikter och Benny är fortfarande hemma för sin jobbiga hosta. Av helt egoistiska skäl tänkte jag att dagisbarnen också kunde vara lediga idag så att vi slapp stressa med deras frukost och kläder mm men tji fick jag…..Alice och Oliver ville absolut gå till dagis:-D Och det meddelade de kl. 8.30 så det blev stressigt med frukost och allt men kl. 9 var de på dagis:-)

Benny och Thor har bara softat och myst i var sin soffa och gör inga väsen av sig

006 - Kopia

Nellie valde att ta en riktig sovmorgon idag minnsann – Hon vaknade först kl. 10.30!! Det blir nog ingen vila mitt på dagen för hennes del idag:-D Jag mår bättre idag och ska försöka orka få någonting väsentligt gjort hemma idag:-)

Ska passa på att slå in lite julklappar tror jag…..och städa lite nogrannare än vad jag gjort de senaste dagarna och flytta Jennifer och Selinas kläder till ett nytt ställe och och….ja vi får se:-D

 1. Maria skriver:

  Så skönt att du mår bättre å hoppas Benny snart blir frisk också.
  Jag ler för mig själv när jag läser att barnen verkligen VILL iväg till dagis 🙂 Njut så länge det varar 😉
  Ni har verkligen fått det fint i huset och ”lilla” magen ser ut att må bara bra 🙂
  Nu önskar jag er alla en riktigt härlig helg. Kramar

 2. Amanda skriver:

  Hej Mirka,

  när det börjar närma sig julafton, kan inte du då fota er gran med alla klappar och visa här? Skulle vara roligt att se:). Måste bli en väldigt stor hög runt granen varje år.

  Ha en fin dag!

 3. Åh, så skönt att du mår bättre!!! Lite morgonmys, är hälsosamt, har jag konstaterat. Det existerar inte här precis, med en yster, dyster, sjungande gråtande tonåring. Gråter, över att håret inte VILL, dyster över natten, som var för kort.Yster över att veckan snart är sluuut.
  Ha en underbar dag, kramar‚ô•

  _________________________
  I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://html.expresso.me/smileys

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..