Regn och rusk och skitiga barn

Det regnade friskt imorse när barnen skulle till skolan och sen har det fortsatt småregna hela dagen! Och det är slutet på november……Det hade jag aldrig väntat mig:-D Jag klagar inte alls utan njuter när det är så här milt ute så länge som möjligt, är ju ingen snö och kylan-älskare direkt;-) Även när man får hem extra skitiga barn från dagis, med lera/sand upp till öronen och kläderna hamnar raka vägen i tvättmaskinen så låter jag bli att gnälla – kylan får mer än gärna utebli denna vinter:-D Max 2 veckor kan vi ha snö och kallt sen har vi gjort det liksom:-D

Selina är hemma idag. Hon verkar inte riktigt bli bra och har feber typ varannan kväll och hostar lika mycket fortfarande:-( Även om hon var pigg imorse så kände jag att nu får hon vara hemma tills hon varit feberfri minst 2 dygn. Jag hade en fikaträff hos Patricia inbokat på förmiddagen och vi åkte dit strax efter kl. 9.30. Fikade och hade trevligt tills det var dags för oss attt dra vidare till Enköping innan Nellie blev för trött. Peter har tjatat om ett par speciella strumpor han ville ha flera av så passade på att köpa 5 par:-) Var även in på Maxi för att köpa frukt igen och lite komplitering till middagen. Det blev även nya tofflor till mig

007

Jättesköna men ovant att gå med de då de har jättetjock botten och det känns som att gå på en madrass:-D

Tack igen för era fortsatta tips mot halsbrännan min ‚ô• Mjölk är inget alternativ för mig då jag har inte druckit mjölk sen jag var 15år – si så där 24år sedan:-D Har mjölk i kaffet och théet thats it;-) Jag fortsätter med sötmandel och Rennie….

Några undrade om nån av barnen läser min blogg: Ja, Linnéa gör det ibland och Kevin med fast mera sällan….. nu när jag skriver om julklappar mm så har de fått total läs-förbud om de inte vill eventuellt se vad de kanske får i julklapp och det vill de inte:-)

Och om något helt annat: Malin Wollin har skrivit ett bra inlägg om egentid som ni hittar HÄR😉

Ni har väl inte missat den braiga tävlingen som minbebis.com har just nu i samarbete med KidsBrandStore.se där du kan vinna ett presentkort på 1500kr!! Tävlingen hittar ni HÄR😉

Jag beställde julgardiner från Jotex igår efter mycket velande hit och dit:-) Det blev gardiner till matrummet och vardagsrummet, i de andra rummen kan jag använda våra gamla julgardiner;-) Jag borde få hem de till början på nästa vecka och eftersom jag tog metervara till matrummet så ska jag även sy 2st hissgardiner av det tyget….

Idag har jag känningar av fogarna vilket jag har varit rätt befriad från hittills. Höger höften värker och känns som att det har låst sig lite och jag går som en 90-åring just nu….

012 - Kopia

Magen idag v. 34 + 3

Kramens ‚ô•

 

 1. Carina skriver:

  Jag använder omeprazol 20 mg när jag har halsbränna, tar upp till 2 timmar innan den ger full effekt och sedan hjälper den i 24 timmar. Har inte lika mycket halsbränna den här gången som när jag var gravid med dottern, då fick jag ta omeprazol varje dag, nu blir det bara ibland.. men det är den som har funkat bäst för mig…

 2. Omeprazol var det enda som funkade för mig, den är receptfri nu för tiden oxå :O)

 3. Anna skriver:

  Kan rekomendera wishyvatten mot halsbrännan funkar jättebra för mig.

 4. Camilla skriver:

  Åh så skönt att höra att någon mer än jag är glad över vår varma höst! Håller helt med, 2 v snö och kallt räcker, kan vara över jullovet, resten kan hålla sig till runt 10 plus! =)

  Mot halsbrännan, du har säkert fått tipset men den enda medicin som har hjälpt mig är Novalucid (hjälpte även på min pappan som annars provat alla andra)

  Ha det gott!

 5. Bex skriver:

  Fiiin mage!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..