1 vecka

Nu har jag kört med LCHF och plankor i 1 vecka. Jag mätte inte mig i början då jag inte hittade måttbandet men ska försöka hitta den idag så jag kan ta måtten…. Men jag vägde mig i alla fall:

 

VIKT 10/1: 69kg

VIKT 16/1: 66kg   Р3kg

Jag har inte varit så strikt med plankorna heller…..det är ibland lite svårt att göra de när Nellie kommer och ska klättra på mig så fort jag försöker göra de 😀 Men är nöjd med resultatet för övrigt 😉

 1. Terese skriver:

  Hej Mirka….
  Oj va du e duktig!

  Men en frågo angående plankorna… Hur länge gör du? Alltså hur länge håller du plankorna och hur länge vilar du???

  Ha det bäst!!

 2. Ulrika skriver:

  Du är såå duktig =) Jag är lite sugen på att köra LCHF . Samlar lite info. Hur ser en dag ut ungefär. Vad äter man liksom ? =)=)=) Ska köpa Katrins bok har jag tänkt ! Du är såå duktig !!!!

  Du förresten jag har blivit inspirerad av dig när du i bland har skrivit att du gjort pannkakor. Jag ska erkänna att jag har köpt hehe färdiga pannkakor, för alltid när jag försökt steka pannkakor så har det inte gått så bra. Fastnat och gått sönder hehe Men du nuuu har jag fått in snitsen shit vad kul det är. Åh och barnen säger mm dina pannkakor är mycket godare än köpta hehe. Vi testade förut fiberhavregrynspannkakor. Receptet stod på fiberhavregryns förpackningen blev sugen då på att testa. Och barnen mina tyckte dom var jätte goda. Har du testat dom nån gång? Gardintyget och hissgardinen var jätte fina . Ha en fortsatt trevlig kväll ! Kram Ulrika

  Kram Ulrika

 3. Jennie skriver:

  Lite extra träning bara, med Nellie på ryggen 😉

 4. Linda skriver:

  Å va bra du är Mirka!! Efter min lilla nummer 3 som kommer i början på maj så ska jag och börja! :))

  Heja Dig !!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..