Gästinlägg!

Hej alla glada!!

Efter Mirkas idé om att anordna en bloggträff så såg jag att intresset var stort och många hade gärna velat komma men många har svårt att ta sig till mitten av landet.
Jag kom då att tänka på att man skulle kunna anordna en träff i södra respektive norra delen av Sverige. Mirka kommer jättegärna med på en träff om vi får i hop någon;)
Mitt område skulle då vara i den södra delen. Frågan är då bara hur många som är intresserade och om det finns förslag på vart vill skulle kunna träffas. Trevligast hade kanske varit om det blev lite varmare och ljusare ute först. Håller tummarna för att detta skulle kunna bli av. Någon som kan tänka sig att hjälpa till att hålla idet? Det är inte lätt att fixa med saker själv, allrahelst inte när man väntar bebis mitt i allt;)

Hör gärna av er på:

etbrazil@hotmail.com

Mvh Ellan

 1. Evelina skriver:

  Jag hoppas på Göteborg om det blir nåt. 🙂

 2. Evelina skriver:

  Jag hoppas på Göteborg om det blir nåt. 🙂

 3. Diana skriver:

  Jag bor längst ner i Skåne men kan absolut tänka mig att resa ett par mil =) Hässleholm , Kristianstad , Malmö låter bra..jag har dock ingen aning om bra plats (er) där man kan träffas…Och såklart hoppas jag oxå att Mirka kan komma.

 4. Diana skriver:

  Jag bor längst ner i Skåne men kan absolut tänka mig att resa ett par mil =) Hässleholm , Kristianstad , Malmö låter bra..jag har dock ingen aning om bra plats (er) där man kan träffas…Och såklart hoppas jag oxå att Mirka kan komma.

  1. Ellan skriver:

   Ang Kristianstad /Hässleholm. Mejla gärna mig då jag försöker få ihop några som kan hjälpa till så att detta blir av och inte bara en massa snack om det. Är vi några stycken så blir det lite lättare, hoppas att du är på.

 5. Mikaela skriver:

  krsitianstad röstar jag för.. men hässleholm eller malmö skulle med funka bra för mig.. En mysig bloggträff framåt sommaren låter kanon.. Även underbart om mirka kunde komma =D

  1. Ellan skriver:

   Jag nappar på denna delen av södra Sverige och vill du så kan du mejla mig, har även bett andra som önskar denna regionen att göra det samma. När vi är några stycken så kan vi nog hjälpas åt att få ihop något bra, vad tror du om det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..