Tider

BLOGGTRÄFFEN 31/3-12

Nu har jag fått in enormt många anmälningar och eftersom jag har liiite svårt att säga nej till någon så får vi nog räkna med att det blir lite trångt för oss på cafét men visst kan vi stå ut med det eller hur 😀

Men nu kan jag tyvärr inte ta emot flera anmälningar !

Ni som har mailat mig fram till idag ( nu kl. 13 )¬†och inte fått mail tillbaka så kommer det mail till er inom kort 🙂

Maten betalar ni på plats i caféet.

Tiden har jag bestämt nu till kl. 12.00 och vi håller väl på till ca. 15-16 🙂

 

 1. sargit skriver:

  Ser verkligen fram emot att träffas igen. Var ju ett tag sedan 🙂
  Hare gott!
  kram

 2. sargit skriver:

  Ser verkligen fram emot att träffas igen. Var ju ett tag sedan 🙂
  Hare gott!
  kram

 3. Lite tråkigt bara. Jag lämnade en kommentar och mailade samma fråga till dig, angående hur många det förväntades bli. Nu märker jag ju att det är många anmälda, men det vore liksom kul att ha vetat innan eftersom jag har en bit att åka. Dock vart det ju ingen anmälan nu eftersom svaret uteblev… lite tråkigt – men hoppas att det kommer fler chanser!

 4. Lite tråkigt bara. Jag lämnade en kommentar och mailade samma fråga till dig, angående hur många det förväntades bli. Nu märker jag ju att det är många anmälda, men det vore liksom kul att ha vetat innan eftersom jag har en bit att åka. Dock vart det ju ingen anmälan nu eftersom svaret uteblev… lite tråkigt – men hoppas att det kommer fler chanser!

 5. Åh nej..jag har ju missat o maila dig för o anmäla, tänkte på det igår men minnet e ju kasst som gravid ;-)…hade velat gå men jag får hoppas det blir nå fler ggr kanske..bor ju ändå i grannorten Bålsta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..