Min träning

Jag har inte varit så duktig med träningen på sistone, mest för alla sjukdomar och även tidsbrist MEN nu jäklar ska det bli andra bullar!

Peter håller på att färdigställer ena omklädningsrummet i källaren till ett litet gym och jag längtar tills allt är klart och jag kan börja träna där nere 🙂 Men tills dess så kör jag i vardagsrummet vilket funkar bra det med 😉

Jag har en ny träningskompis också , en ny crosstrainer från Trimdax 🙂 Så nu jäklar kör vi!

Jag börjar även om med mina plankor och ska försöka komma ihåg alla de andra övningarna jag gjorde innan graviditeten :-D¬† Någon som har bra övningstips för rumpa och lår??

 1. Emelie skriver:

  Vilka fina lockar du gjorde på tjejerna i programmet! Vad är det för locktång du har? Har själv några olika av billigare modell men ingen gör bra lockar. Köpte därför en OBH Nordica Björn Axén plattång som det tydligen skulle bli jättefina lockar med. Med tekniken att få till lockar med en plattång – omöjligt! P.s Gillar verkligen din blogg, du har sån härlig energi och verkar vara mycket jordnära och trevlig 🙂

 2. Emelie skriver:

  Vilka fina lockar du gjorde på tjejerna i programmet! Vad är det för locktång du har? Har själv några olika av billigare modell men ingen gör bra lockar. Köpte därför en OBH Nordica Björn Axén plattång som det tydligen skulle bli jättefina lockar med. Med tekniken att få till lockar med en plattång – omöjligt! P.s Gillar verkligen din blogg, du har sån härlig energi och verkar vara mycket jordnära och trevlig 🙂

 3. Sofie skriver:

  Skridskohopp tar också bra.

 4. Sofie skriver:

  Skridskohopp tar också bra.

 5. Malin skriver:

  Läste om att du och Peter rökte. Satsa allt på att försöka sluta, båda två. Träningsresultaten kommer definitivt förbättras.Jag jobbar i vården och ser allt för ofta personer som plågas och dör pga rökningen, vissa i alldeles för låg ålder.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..