Bloggträffen igår :-)

Sorry…det tog lite längre tid än jag trodde innan jag hade tid att sitta vid datorn 😀 Hann tömma kameran så vaknade Älva och då åkte vi och handlade i Enköping och på vägen hem hämtade vi Jennifer som hade sovit över hos sin kompis Jonna 😉 Sen skulle middag lagas och så vidare…. Nu sover alla små stjärnorna och gubben glor på tv så jag kan koncentrera mig på att skriva i bloggen 🙂

 

Jag var sjukt nervös inför träffen! Älva vaknade kl. 3 och somnade om till kl.4….jag tänkte först fortsätta att vara uppe då jag kände mig pigg och trodde inte att jag skulle kunna somna om men näh…jag gav det ett försök och somnade efter många om och men 😀 Gick upp kl. 6 och gjorde mig i ordning i lugn och ro så jag var duschad, sminkad och hade plattat håret klart när familjen började vakna till liv 🙂 Sen var det full rulle – fixa frukost, göra ungarna i ordning, trippelkolla att allt som skulle tas med kom med pust och stön. Jag, Linnéa, Jennifer, Nellie och Älva åkte före de andra. Jag skulle lämna av Jennifer hos en kompis och vi kände att alla behövde inte vara på plats så tidigt. Ooh, vad nervös jag var på vägen till Enköping……Tänk om jag får tunghäfta när jag ska prata?? Jag har aldrig direkt gillat att prata inför massa folk! Tänk om folk tycker att träffen suger?? Tänk om min syndaflod till mens läcker igenom?? Shit, vad har jag gett mig in på egentligen?!

De flesta av företagen hade kommit till cafét redan och höll på att sätta upp sina saker. Jag lämnade av kartongerna som jag hade med mig och även Älva och åkte för att parkera bilen. Mötte Carola vid parkeringen så då fick vi sällskap till cafét 🙂 Vad tråkigt att det skulle vara så jäkla kallt ute just denna helg…..Men men, det regnade inte i alla fall 😉

Katrin och Johanna från My House hade fixat så fint att folk skulle hitta rätt 🙂

Sen vart det full rulle, folk började strömma in och snart var det fullt på caféts två våningar 🙂 Vi började med maten och när de flesta tagit mat och satt sig så välkomnade jag alla som kommit och det gick ju bra att prata inför alla 🙂 Vi åt, pratades vid, folk kikade på kläderna som såldes mm 🙂 Jag är så glad att dessa fina företag kom och visade upp sina produkter och hade fina erbjudanden till er 🙂

Tjejerna från me & i

Fina Madeleine som är¬†representant för de nya exklusiva märkena från Spanien – Tutto Piccolo och Agatha Ruiz de la Prada¬†som säljs hos Brands for kids 🙂

Och fina Cecilie från Brands for kids 🙂

Finaste Ann med sina 2 döttrar ( till vänster ) kom och visade fina kläder från Klädfabriken – me like 🙂

Och min härliga granne Jenny som syr bland annat superfina kjolar mm och har företaget Lantlollorna med en väninna 🙂

Och Ingela ( till vänster ) med sin kollega visar upp Mary Kay-produkter 🙂

Min granne Helena var också där och sålde kläder från sin butik Små stjärnor men hon ville inte fastna på bild 😉

Barnen tyckte att det var en sak som var liiite konstigt : Katrin som äger cafét, Jenny från Lantlollorna och Ingela med Mary Kay är faktiskt alla deras dagisfröknar så barnen fattade inte riktigt vad de gjorde där 😀 😀

Jag samlade upp alla till övervåningen för att dra vinnare i tävlingarna jag hade fixat ihop 🙂 2 st vann varsinna väggtexter från Idétext, 2st vann varsinna kassar med¬†produkter från Dermoshop, 3st vann varsinna kassar med hårprodukter från Bluestore, en vann presentkort från Crocs på 4 par valfria skor, en vann 500kr¬†presentkort från Living and Room, en vann 700kr presentkort från Klädfabriken och en vann en Tassimo-apparat med startkit 🙂 Grattis till alla vinnare och tusen tack till företagen som sponsrade tävlingarna 🙂

Många hade barn med sig och inte skulle väl barnen behöva gå lottlösa heller!¬† Strax efter kl. 14 kom Lekmer – apan på besök och hade fiskedamm åt barnen som alla fick superfina presenter 🙂 Tusen och åter tusen tack bästa Lekmer som gjorde detta och kan lova att det var väldigt uppskattat av ALLA barnen ‚ô•

 

Lite foton

Kevin

¬†Carola med Älva 🙂

¬†Jag försöker äta

Oliver

 

Barnen köar till fiskedammen

 Benny

 

Tusen tack My House – gänget för allt ‚ô•

En tjej från lokaltidningen Ena – Håbo tidningen kom och fotade lite och 2 killar från Enköpingsposten kom lite senare för en intervju. De killarna verkade smått skräckslagna när de kom in och såg alla människorna 😀 De hade

inte riktigt förstått vad en bloggträff var 😀 ( Är det någon som får hem EP-tidningen och ser deras reportage så hojta till , jag är nyfiken på vad de skriver 😉 )

Nellie var inte på sitt bästa humör, trött och fruktansvärt mammig var hon så jag fick konka på henne mest hela tiden. Älva var som en ängel och när hon var vaken var det många frivilliga som ville hålla i henne 🙂 Våra andra

barn skötte sig fint även om Kevin och Linnéa tyckte att det var rätt tråkigt där 😀 Och nej, vi tvingade inte med de utan det var deras eget val att följa med 😉

Mot slutet hade jag så ont i mina fötter då jag hade dumt nog valt att ta på mig högklackade stövlar.

Jag var jättenöjd över träffen, har ju trots allt aldrig ordnat något liknande 🙂 Jag hade velat ha lite mera plats och mera tid att prata med alla som var på plats 😉

Tusen tack till er ALLA som kom till träffen ‚ô•

Och ja, det kommer definitivt att bli flera träffar !

 

Efter träffen åkte vi och handlade middagsmat med Eva och Kerra som skulle följa med oss hem och äta innan de började sin färd hemåt mot Skövde 🙂 Jag är så glad att Eva kom på min träff och äntligen fick jag se lilla Leon ‚ô•

Och det var jätteskoj att få lära känna Kerra 🙂 Eva tog kommandot över middagslagningen – hon vet hur Mirka ska skämmas bort 🙂 Det blev kycklingfiléer rullade i bacon, kryddor och pesto på och grädde och in i ugnen.

Sallad med avocado och broccolimos till det *mumsigt värre * – Tack Eva ‚ô•

Jag och Eva

Jag och Kerra

När väl barnen hade somnat direkt efter Gladiatorerna så slocknade jag snart i soffan helt utslagen 😀

 1. rebekah skriver:

  Hej, jag skulle väldigt gärna vilja vara med på en bloggträff. Kan du inte medela mig lite närmare när nästa kommer vara. Ni verkar ha så mysigt och roligt på träffarna :)min mail är jazze17@yahoo.com

 2. rebekah skriver:

  Hej, jag skulle väldigt gärna vilja vara med på en bloggträff. Kan du inte medela mig lite närmare när nästa kommer vara. Ni verkar ha så mysigt och roligt på träffarna :)min mail är jazze17@yahoo.com

 3. Hej igen Mirka!!:)Har som jag skrev mycket att läsa igenom här inne.
  Hur orkar du med allt?Massa barn med allt vad det innebär,make,stort hus,blogga,bloggträffar,och du är alltid snygg och fräsch…
  Är du klonad??:)Jag har dyslexi om du undrar över min stavning bla.
  Trevlig kväll önskar jag er!!Kram/Annika från Malmö

 4. Hej igen Mirka!!:)Har som jag skrev mycket att läsa igenom här inne.
  Hur orkar du med allt?Massa barn med allt vad det innebär,make,stort hus,blogga,bloggträffar,och du är alltid snygg och fräsch…
  Är du klonad??:)Jag har dyslexi om du undrar över min stavning bla.
  Trevlig kväll önskar jag er!!Kram/Annika från Malmö

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..