Helgens bravader *wihii*

Oj oj, vilken helg det har varit! Jag var helt slut när jag kom hem från Bloggminglet och har ägnat hela min tid åt familjen och därav denna lite sena uppdatering 😉

I fredags åkte jag, Peter, Nellie och Älva och hämtade först Selina från en kompis och sen åkte vi vidare till Enköping för att hämta Camilla från tåget och samtidigt passa på att handla lite. När vi kom hem skulle vi fira Nellie och grannarna Jenny och Orvar med barnen var med också 🙂 Det blev ingen tårta denna gång utan marrängswiss och kakor vilket verkade duga bra det med 😀

‚ô• NELLIE 2 ÅR ‚ô•

Glass e gott 🙂

Runt kl. 20.30 kom Eva och vi pladdrade och hade oss till efter 24. Jag fick inte sova så bra som jag hade önskat mig, både Nellie och Älva väckte mig vartannat och kl. 5 tyckte Älva var en perfekt tid för oss att kliva upp *gääääsp*

Kl. 10 sa vi hejdå till familjen och åkte iväg mot Uppsala för att plocka upp Annica. Efter det gjorde vi en avstickare i Märsta för att lämna av Linnéa och Jennifer som skulle sova över hos några kompisar. Nästa stopp blev Stockholm central för att plocka upp Madelein och Sandra. Och till slut efter alla avstickare kom viu fram till Älvsjö och Rica Talk Hotel 🙂 Vi checkade in och installerade oss i våra respektive rum innan vi åkte ner till lunchen.

Väntar på maten – Camilla, Annica och Madelein

Eva

Madelein och jag

Lunchen var helt ok…..förrätten – soppa i en snapsglas var väl si så där 😉

Efter lunchen gick vi till nästa våning där ett antal olika företag visade sitt och det var några föredrag mm. Mycket mingel och prat mm 🙂

Fina Ewa 🙂

Camilla och jag

Eva och jag

Madelein och jag

Annica och jag

Söta, fina Moa alias Spiderchick 🙂

Eftermiddagsfika

Jag och Fnulan, en tjej man bara älskar från första stund ‚ô•

Julia, Malin, jag och Hannah

Man kunde ha bokat tid till att fixa frillan och/eller sminket om man ville men det hade inte jag gjort. Men när jag såg flera st komma ut efter att de fått sina hår friserade och alla såg såå fina ut så gick jag in i ”styling”-rummet och frågade om de kanske hade tid även med mig och det hade de 🙂

Snyggve 😀

Om jag var nervös…? Inte ett dugg 😀

Efter ca 20 minuter och 30 hårnålar 🙂

Och frisyren bakifrån

Underbara och sjukt roliga Ann Söderlund var på plats för att ge lite bloggtips mm

Jag och Ann

Kl. 18 gick vi upp till rummen för att snygga till oss inför middagen 🙂 Och vilka pinglor vi förvandlades till då 🙂

Eva

Madelein och Eva

Camilla och Annica

På middagen var det placeringar så jag och Eva satt separerade ifrån de andra tjejerna men det var absolut ingen fel på våra bords-kompisar, trevliga och roliga tjejer hela bunten 🙂

Och bondmoran – en minst lika härlig tjej med den häftigaste frillan och massa mjölkkossor hemma som jag får komma¬†och ta några tuggor av ¬†:-)

Förrätten

Väntar på varmrätten

Gott 🙂

Fina, höggravida Anna var där 🙂

Efter middagen var det karaoke med Tess Merkel (från Alkazar) och jag måste bara få tacka alla de modiga som sjöng och verkligen bjöd på sig själva!! Ni var såå bra varenda en 🙂

Här gör Fnulan mm en variant av Lena PH 😉

Senare på kvällen vågade Madelein och Annica upp också 😀

Fnulan o jag

Jag och Annika

Jag hade turen att vinna en tävling också! 2 fina bodysar och en fin skötväska från Mykidoo 🙂

Den svarta bodyn gav jag till Evas lilla Leon 😉

Till slut tog tröttheten över och vi gav upp och gick upp för att lägga oss. Jag tog ett snabb-bad innan sängen och slocknade på 2 röda 😀

Kl. 8 gick vi ner till frukost och vojne vojne vad jag åt 😀 För första gången på evigheter åt jag 2st frallor och massa vanilj yoghurt med osockrade bär – såå gott 🙂 Vi satt nere vid frukosten i ca. 2,5 timmar och babblade och hade oss 🙂 Fnulan fick mig att börja Twittra också 😀 elvabarnsmamman heter jag där 😉

En välfylld goodiebag fick vi med oss hem 🙂

Runt kl. 11 checkade vi ut och sa hejdå till alla underbara mammor 🙂 Jag skjutsade Madelein och Camilla till centralen och sen åkte jag och Annica vidare mot först Märsta för att hämta döttrarna och sen till Uppsala och droppa Annica och till slut hem 🙂

Gänget hemma hade haft det bara fint, Alice hade sovit hos Jenny och Orvar 🙂 Det blev ett stort kramkalas och när Älva vaknade så satt jag länge och gosade med henne ‚ô•

Nellie ville ha bodyn jag vann fast den var för liten för henne 😀

Vi gick över till grannarna för att hämta hem Alice och tog en fika där

Jag somnade ovaggad så fort barnen hade somnat – utmattad var ordet 😀

Sumeringen på helgens bravader: Jag har haft såå roligt med tjejerna och är såå glad att jag äntligen fick träffa Camilla och Madelein. Och att jag fick umgås med alla andra helt fantastiska tjejer som Fnulan, Bondmoran, Meekatt, Ewa, Julia och många många fler ‚ô•

Själva minglet var bra……inte det bästa kanske, vissa saker gick att bättra på men helt ok ändå 🙂 Hotellet var suveränt och ett stort eloge till de 🙂

Nu är klockan way past my bedtime så jag säger rätt och slätt – GODNATT ‚ô•

 1. många fina bilder!
  grattis till Nellie!

  ha det bra!
  kram

 2. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt!
  Och grattis Nellie i efterskott!

 3. Åh, vad mycket kul bilder! Jag var så kass på att fota i helgen! Haha, men vilken hemsk bild på mig! 😉
  Tack för jätteroligt sällskap i helgen! Kul att äntligen få träffa dig! Vi ses igen på lördag!

  Kram Meekatt
  http://www.meekatt.com

 4. Åhhhh vilka härliga bilder 🙂

  Du är helt fantastisk Mirka!!! Man kan inte annat än älska dig 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..