Tack

¬†‚ô• Tack för gratulationerna och kramarna ‚ô•

Vi firade inte mig på något speciellt vis utan spara det tills våra besökare kommer idag och imorgon 🙂 Jag städade och hade mig halva dagen igår och Peter högg en jäkla massa ved. Det åskade rejält mitt på dagen vilket var riktigt härligt. Alice hade sovit över hos Naimi och Leon och kom hem runt kl. 15 och N och L stannade kvar hos oss och lekte. Efter middagen startade jag bull-baket på 1 liter mjölk medans Peter åkte och handlade inför helgen. Det blev massa blåbärs-bullar och lite vaniljbullar och lite kanelbullar och när Jenny och Orvar kom för att hämta sina barn fick de en fika med dessa nybakade bullar 🙂

Hoppas att det blir uppehåll idag så vi kan grilla ute med gästerna. Våra vänner från Märsta kommer och även Carola med familj 🙂 Ska baka lite mera under förmiddagen så vi får massa gott att fika på sen 😀

Nu hör jag att lill-fisen är vaken så tjingeling så länge och hoppas att ni får en fin fredag ‚ô•

 1. paula skriver:

  man får gratulera o hoppas att ni får en underbar helg,,,

  funderar på att ge mig på blåbärsbullarna.. bakar alltid på en liter , ingen vits med något annat =) … men tyvärr har jag inte världens bästa ugn där vi bor i nu… en pissig ikea whirlpool som väljer lite själv hur den vill funka.. =( och bara ett bläck till den..vilket resulterar i att man har bullar i muffinsbläcket,pajformar ja i allt… =/

 2. Anki skriver:

  Änskar dig ett stort Grattis så här lite efter åt och hoppas att ni får en trevlig och härlig helg med alla era vänner o bekanta
  Stor födelsedagskram från Skåneland

 3. Grattis på födelsedagen i efterskott Mirka. Hoppas att du hade en fin dag! Kram

 4. Stina skriver:

  Stort grattis i efterskott fina Du! <3

 5. Marie skriver:

  Hej

  Har nyligen hittat den blogg och läst runt lite. Är verkligen imponerad över hur ni orkar med alla barn, vardags bestyr mm. Läste om ditt 12 barn måste va tungt, tyvärr är livet inte alltid en dans på rosor och perfekt. Hoppas du hade en bra födelsedag trots allt. Bullarna ser riktigt goda ut blir sugen att testa.

  Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..