Hundmat

Det är vad barnen önskar sig till mat idag

image

Blodpudding är lika med hundmat i mina ögon och skulle aldrig äta det själv men vad gör man inte för sina barn 🙂

 1. Tror det är den man fick i skolan som gjort det för äckligt är det i alla fall, det och bruna böner är det ända jag inte äter..

  Kram
  Annika

 2. Det älskade ja som barn! Men äter det inte nu! Har du inga fler tips på maträtter som är lätta att göra till måååånga barn?

 3. Dä ska vi ha här i morrn lr på lörda, med bacon till, mmmm. Ja lingonsylt till dom som vill förståss 🙂

 4. JAg har nyss lärt mig äta det, med mycket lingonsylt och bacon. Barnen älskar det o det är bra=) Nyttigt och billigt!

 5. Mina tjejer tycker mycket om blodpudding och brukar till och med vilja ha en ”rå” bit medan jag steker. Jag själv gillar också blodpudding med lingonsylt, ibland med bacon som tillbehör. Tjejerna brukar äta äpplemos till också!

 6. Tänkte tipsa om… men som ni kanske redan vet om, men man kan köpa lådor typ som man kan ha blommor i som sänker farten hos bilisterna en hel del, som de får sick sacka förbi. Om du förstår vad jag menar. Det enda man ska göra är att hos kommun ansöka om tillstånd och så kommer de och mäter ut vart de ska stå. Vid en ev. påkörning på lådan så får man som ansvarig städa upp, dock ej betala något. Ett litet tips bara. // Mia

 7. Gott ju! Med bacon o lingonsylt.

  Ni som säger att ni inte gillar ( inkl dig Mirka).. Har ni
  smakat?

  Annars kan man inte säga att det är äckligt 😉

  1. Håller fullständigt med. Äta blod. näää fy bövelen!!! ALDRIG I MITT LIV att jag skulle ens smaka en liten bit blodpudding. Inte ens om jag fick betalt.. Men vill man äta och tycker om det så är det inget jag fördömer. Alla får ju välja själv.

 8. Haha, precis min åsikt! Men numera vill inte mina barn ha blodpudding heller, även fast jag alltid plikttroget stått och stekt dem utan att gnussla. Men ingen är gladare än jag!

 9. Själv är jag inte jätteförtjust i blodpudding, men vad som slog mig var att det är ovanligt att barnen äter en så speciell rätt som blodpudding är, när föräldrarna inte äter det. Barn på verkas ju mycket av vuxna och vad de äter.
  Tack för en trevlig blogg!

 10. Muums med Blodpudding och gärna en klick lingonsylt på =)

  Men annars så skär jag de i småbitar och torkar dem i ugnen sen har jag ett väldigt nyttigt godis till min lilla hund =)

  Ett tips till de som har hundar skär blodpudding i mindre bitar bred ut dem på en plåt klädd med smörpapper och in i mitten av ugnen i 125 g.i 4 timmar ungefär blanda runt dem efter halva tiden sen låt kallna i ugnen med lite öppen lucka ett perfekt belöningsgodis till hunden när man tränar den eftersom den ger en bra doftmarkering =).

 11. Älskar blodpudding som serveras med lingonsylt och en knäckemacka till. Det är dessutom nyttigt innehåller massor av järn, men för att ta upp järnet ät en frukt med c.vitaminer i efteråt eller drick juice till maten. I skolan serverades alltid juice till blodpudding för att få upp järnet så måste det finnas c-vitaminer samtidigt.

 12. Är inte överförtjust i blodpudding själv, men äter det. Det är nyttigt och billigt. Nyttigt särskilt för dig eftersom du ju förlorat mycket blod nyligen (Jag beklagar verkligen för övrigt!) då det innehåller det som finns i blod (Självklart eftersom det ju är blod…) och som kroppen behöver.

 13. Mycket Gott ju=)tillsammans med sylt o riven vitkålsallad till…men ta inte och drick mjölk till det..smakar skit då,tycker jag..ha en bra dag

 14. Jag har smakat blodpudding för många herrans år sen. Tyckte inte det var gott då, vet inte vad ja skulle tycka nu? Har inte vågat smakat igen. Tycker det räcker med och se blodpuddingen i förpackningen, samt känna lukten :s är inte kräsen vad det gäller mat men blodpudding no thanks

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..