Besök, packning m.m

Hej alla godingar! Hoppas att ni har det bra och njuter av den så kallade sommaren trots dåligt väder på de flesta håll 🙂 Här lunkar det på i sin egen lilla takt. I söndags var det soligt och fint på förmiddagen så vi började packa väskorna för att åka till stranden men när vi väl var klara ösregnade det ute :-(¬† Väder-skiftningen gick på en halvtimme och sen var det grått och tråkigt hela dagen. Vi åkte in till Enköping istället för att handla lite sånt vi ska ha med på bilresan ner till Skåne. Vi gick även in på Klädhuset – en butik jag aldrig varit in på tidigare och kan lova att det här var inte sista gången 😀 De hade massa halva rea-priset på kläder och vi gjorde några fina fynd där.

En svart blus, en klänning/tunika och jeggings till mig, en hood-tröja till Kevin, 2st t-shirts till Peter och en top till Jennifer.

Allt detta skulle ha kostat 1673kr men vi betalade hela 418kr – Vad jag älskar rea-tider 😀

Söndag-kvällen snickrade vi på en projekt till vardagsrummet – soffdelen ska avskärmas lite 😉 Nu är vi en bra bit närmare att bli klara med det.

Igår kom Annica med familj på besök 🙂 Det var som värsta höst-stormen ute men vi hade det så trevligt inne så det gjorde inget. Karlarna grillade ute under tak så åt vi inne 🙂 Bakade 2st blåbärspajer till fikat med. Ingenting är som en dag i goda vänners sällskap ‚ô•

Idag står det packa, packa, packa på att göra-listan! Eller först ska jag tvätta vissa kläder men sen ska det packas klart för imorgon bitti drar vi mot Skåne 🙂 Det blir en tidig morgon då vi vill åka i god tid eftersom vi inte vet hur många stopp vi måste göra längs vägen. Vi ska vara i Trelleborg kl. 19.30 och det är drygt 70 mil dit + ett antal stopp. Det ser ut att bli fint väder de kommande dagarna vilket vore ju extraskoj 😉

Jag tar nog inte med mig datorn för jag misstänker att jag ändå inte får tid till den så det blir mobil-bloggning de kommande dagarna 🙂

Tack alla ni som tipsat om toaletten bredvid Citygross, jag visste att det finns en där men utan en 5-krona i plånboken var den toaletten oanvändbar 😉

När vi kommer hem från vår lill-semester har Peter en vecka kvar av sin semester. Då ska vi försöka hinna göra om lite här hemma och även hinna med ett besök till Knutby då Peter och Henrik ska ha en fiskedag och jag, Annica och barnen ska hitta på någonting annat skoj 🙂

Nu önskar jag er alla en fortsatt fin dag/vecka, sköt om er och ta vara på de ni håller kär ‚ô•

 1. Attans och jag som ska ha kalas för min äldste imorgon annars skulle jag kommit till Trelleborg och träffat dig:-(
  Hoppas du kommer till Malmö en dag så man kan träffa dig:-).
  Ja välkommen till solen det ska bli ca 25 grader imorgon.
  Men varför just lilla Trelleborg? :-).
  Det är en fin stad har gått i skolan där.

  Trevlig resa.

  Kramar Louise i Malmö.

 2. Jesus Amanda, sluta med den eviga tjatet. Mirka skrev väl som en liten lustighet hon varit med om. Lite kul alltså skojar lite. Hon vet väl hur man går på en offentlig toalett med elva barn. Kan ni inte bara förstå lite humor eller!!!

 3. Hej! Idag har vi + 25 grader i Trelleborg och strålande sol! Vi har inte fått så mycket regn utan haft en hyfsat skön sommar! Välkommen söderut!

 4. Trevlig resa! När ni ändå ska åt det hållet är ett tips att åka till Ullared, där finns verkligen fynd! 🙂

 5. Ni får ha en trevlig semester, jag tror sommaren är här nu det är dags, vi har +24 grader nu 17,30 så ska det vara. Häls. till er alla. LOUICE.

 6. Välkomna till vackra Skåne:) 70 mil är många! Hoppas resan går bra. Kör ni i 2 bilar då? Ha det så bra. Kram Elin A

 7. Så herligt…herned til det gode vejr. Og så er der palmer i Trelleborg. Det kommer til at føles som en tur til Spanien….eller noget!! God rejse sydover 🙂

 8. Ha det så bra på er semester, och kör försiktigt! Vi möts säkert någonstans på vägen eftersom vi kör Skåne-Stockholm imorgon.

 9. Välkomna till solen i Skåne. Idag var det 27¬∞c, härligt. Men varför åker ni till Trelleborg. Här finns mycket mysigare och trevligare städer.

  /OLivia

 10. Egentligen har jag ingen lust att svara, men gör det för denna gången!! Vad jag menar är att om man vill berätta en liten kul!! historia med sina barn en sån där dag då allt går fel så behöver man ju inte ingående berätta varför det blev extra krångligt med barnen på toa. För många vill bajsa….Upptagen toalett………..Hittar inte rätt toalett till en början….ingen att fråga…….alla upptagna i affären……ja du kanske fattar vad jag menar nu. Att då skriva att toalett finns där och där kostar inget etc tillför liksom inget till historien som ör en 11-barn mammas betraktelser på en köprunda. Håll till godo från Mirka och VAR TYST…

 11. Jaså! Vi ska få storfrämmande till vår lilla stad, Palmernas Stad.Välkommna!!
  Palmerna står uppställda längs med infarten till staden, det kan ni inte bara missa! Trelleborgen, en vikingaborg står uppbyggd på det ställe som resterna av den forna borgen hittades! Toppen för ungar att springa runt i!
  Undrar om er resa slutar här eller om ni ska vidare till Tyskland?! Deras olika nöjesfält drar många besökare.

  Änskar er en riktigt skön minisemester

  Kram
  Anne-Lie

 12. Hej!
  jag tänkte på en sak. tycker det är lite häftigt att ni har 11 barn och jag beklagar allt som hände med nr 12. jag har inga barn alls, men är otroligt sugen trots min unga ålder.
  de som då är avundsjuka på er för att ni har så många tycker jag är dåligt. ni tar ju hand om alla1
  men, när ni åker iväg med bil, hur gör ni då? när alla ska följa med, för att slippa bråk och sånt. och vad har man för bil/bilar om man är så många som ni är :)?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..