ANNONS

Måndag börjar i förkyldningens tecken

/

Barnen har börjat snora och det sprider sig. Peter vart riktigt förkyld under helgen och idag är det min tur att hamna i den klubben 🙁 Det har inte brutit ut ordentligt ännu men bränner bakom näsan, ögonen rinner och huvudet känns som den vore full av cement – Ogilla big time!

Älva snorar på massor och sover inte så värst bra just nu….eller hon sover bra när hon väl har somnat men har svårt att komma till ro stackaren.

Vi blev klara med första etappen i väggbygget i alla fall 🙂 Det kommer att bli kanonbra. Det blir 2st stora sovrum på scenen, vi tänkte först göra 3 rum men då måste man fixa med fönster och sånt i mittenrummet och det känns lite väl bökigt så vi nöjer oss med 2 större rum istället 🙂

Jag sorterade alla kläder jag släpat ner från loftet medans Peter jobbade med väggen….

Hittade också massa regnkläder som ska säljar, onödigt att ha mer än 2 set per barn liksom 😀

Nellies gamla Nova Star-täckjacka i strl. 86 ska jag också sälja då den är för stor för¬†Älva nu och säkert för liten till nästa vinter,ifall någon är intresserad så kan jag fota den 😉 Har även en superfin rosa Didriksson-overall i strl. 110 😉 Och en knappt använd grå/svart Didriksson-vinterjacka i strl. 160 efter Kevin 😉 Undra sa flundra om jag ska göra en Bloppis-kategori….har ju massa annat fint som jag inte vill sälja just på loppis 😉 Vill ni det?

Nu söker jag en läsare som var super-intresserad av några plagg Nellie hade när hon var mindre! Dessa plagg du tyckte såå mycket om har figurer av ryska dockor – Matrjosjka på ! Känner du igen dig själv?? Maila mig i så fall – Jag hittade de kläderna igår och vill ge de till dig 😉

Nu hoppas jag på fint väder till nästa helg och allra helst på söndagen när vi har loppiset. Det kommer att vara rätt många som ska sälja och god fika att köpa för en billig peng. Det blir även ponnyridning 🙂

Nu börjar lill-gnällis bli hungrig så mata henne och sen träna lite tänkte jag 🙂

Kram ‚ô•

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00