Snörvel snörvel bläää

Usch vad jag hatar att vara förkyld, hatar att vara så tung i huvudet, inte ha ork med nåt, att allt smakar skit, man måste ha snorpapper i näven även när man sover, humöret är på botten *BLÄÄ*

Tycker synd om mig själv 🙁

Men men, inte står livet still bara för en förkyldnings skull ( även om jag önskade att det var så ), Det är bara till att kavla upp ärmarna och göra sitt bästa av dagen 😉 Jag skulle verkligen behöva åka till Maxi för att hämta ett paket med lite kläder till mig som jag har beställt……få se om jag orkar med det, måste ju duscha då och göra mig lite representabel för världen och det känns lite halvjobbigt just nu ….

Jag har fotat lite plagg som jag kommer att lägga ut under dagen 🙂 Många av er var intresserade av Didriksson-overallen och NS-jackan och de är nu tingade, hon ska bara se bilderna på de först 😉 Tar inte hon de så går de till näste man på tur….

Nu ska jag snora vidare och försöka får nån nytta gjort….. Sköt om er, kram ‚ô•

 1. Anki skriver:

  Jobbigt när man är så bottenförkyld och inte får sova med någon reda heller… Krya på dig Mirka o hoppas att du känner dig bättre i morgon!
  Kramar från Skåneland

 2. Emelie skriver:

  Din stackare, krya på dig!!
  PUSS och KRAM

 3. Sofia T skriver:

  Förkylning, Mirka, inte förkyldning. (Förlåt, men såna felskrivningar sticker i ögonen…)

 4. Sköt om dig och krya på dig! Kramis‚ô•

 5. Tessan skriver:

  Usch då för att vara förkyld, hoppas den går över snabbt… kan tipsa om renässans nässpray, den är kanske inte så jätteeffektiv men man kan ta den hur ofta man vill eftersom den bara innehåller koksalt typ, den och strepsils honung/citron är räddningen för mig då jag är förkyld…

  Kram på dig och krya på dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..