Det suger fortfarande

Det är som att ta ett steg framåt och sen två steg bakåt igen – denna skit-sjuka är det jobbigaste jag varit med om! Hellre tar jag ett par dygn då alla har magsjuka i löpande band för då är det över lika snabbt som det kom…typ. Men detta h****te verkar vara enormt seglivat och inatt blev jag sämre igen och besöker toan alldeles för ofta mot det normala 🙁 Och är det inte jag som sitter på muggen så springer jag dit för att torka någon annans bak. För nu har även Thor joinat vår klubb 🙁 Jag själv fattade redan från början att fisa just nu kommer inte alls på tal, för Victor tog det ca. 6 kalsongbyten innan han lärde sig det och Thor gjorde misstaget 3 gånger sen fick han snällt ta på sig en blöja. Glamour på hög nivå hos oss 😀 Förlåt för ett tråkigt inlägg men vårt liv är ibland tråkigt, rent av skittråkigt 😉

Alla andra barnen är oförskämt pigga ännu vilket är skönt 🙂 Tjejerna fick ett nytt Lego-paket igår och de var upptagna hela eftermiddagen med att bygga det – och de har en del kvar att bygga idag med 🙂

Lego Friends – lite tjejigare lego 🙂

( Bespara mig gärna all genus-snack – tjejerna har önskat sig detta 😉 )

Barnen fick lunch och när de satte sig för att äta¬†passade jag¬†på att lägga mig raklång i soffan en stund. Och någon utnyttjade det tillfället mera än andra….

Nagellack lite här och var…..

Men det var lätt att hitta den skyldige 😀

Älva är sitt glada jag och¬†är överallt och ingenstans numera. Hon ställer sig upp mot allt och är så lycklig över sina nya kunskaper 🙂

Det ser mörkt ut för vår del att vara med på loppis på söndag, inte bara mörkt ut utan¬†helt bäcksvart¬†till och med :-(¬†¬†Möjligtvis att jag står där en stund om jag blir bättre inom kort¬†( typ ikväll ). Jättetråkigt då jag har dels sett framemot att kanske kunna fynda lite själv från de andra som ska sälja och dels har jag ju rotat fram massor med kläder och hoppades på att bli av med en del…. ¬†Men det blir loppis som planerat även om det blir utan oss 🙂

Nu ska jag försöka vila en stund innan middag ska fixas! En trevlig ( och frisk ) helg önskar jag er alla ‚ô•

 1. Så sött med nagellacket. Klart man vill vara fin även om man är liten….Hoppas att alla i skolan och på dagis håller 48-timmars regeln så det inte bara kommer tillbaka hela tiden. Jobbar du fortfarande på fler barn? Vid vilken ålder tycker du att en pappa är för gammal för att bli far? Jag undrar för att min man är 55 och vi hoppas på en till. Jag är i din ålder. Men hans ålder gör mig så tveksam…Din Peter är ju några år yngre, men vart går er gräns vad gäller honom? Skulle du ha skaffat fler barn med honom om han var omkring 55 idag? Ålder är ju egentligen bara en siffra, man är ju olika pigga, men medellivslängden finns ju ändå att ha i åtanke, hur länge man får finnas med i barnets liv. Så svårt. Hjärtat säger ja och hjärnan nej….Ber om ursäkt för en lång fråga mitt i alltihop men det vore roligt om du ville svara!

 2. Johanna skriver:

  Ursäkta Mirka… Men hur gammal är Thor ? Vi har en ung son som går runt och ”små släpper” lite när-som-helst…
  Krya på er!

  1. mirkak skriver:

   Thor är 4år

 3. Får flash-back när jag läser din beskrivning av ”magsjukan-from-hell”
  mars 2011 så fick jag magsjuka bakvägen och feber, som aldrig höll på att släppa…
  Krampade i magen, och fick inte behålla nåt…
  Ena dagen kändes hyfsad för att sen dagen efter vara vedervärdig igen.
  11 dagar var jag hemma från jobbet och sa ” detta är inte nån vanlig magsjuka…”
  Förklaringen kom 1¬Ω mån senare – då de gick ut i lokalpressen om att det misstänktes att vi fått cryptosporidium i vårt dricksvatten –

  Jag som hade druckit så mkt vätskeersättning när jag inte fick behålla nåt…
  Men…ju mer vatten jag fick i mig destå sämre blev jag…

  Hoppas ni inte drabbats – men prova undvika vattnet, eller koka det innan användning !

  Krya på er !

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Kryptosporidios

 4. Tiina P skriver:

  Hej Mirka.

  Känner igen förloppet. Jag blev superdålig i magen i vintras. Visste inte riktigt vad det var för jag kräktes inte en enda gång. Kände mig inte ens illamående. Skulle gärna ha ätit mer än vad jag gjorde men vågade inte pga de redan då VÄLDIGT ofta förekommande toalettbesöken. Magknip hade jag och magen var som en tvättmaskin. Värre blev det så fort jag stoppade i mig något. Precis som du skriver så var det verkligen inte värt att försöka sig på att fisa.
  Fick sen ett tips på vad jag kunde råkat ut för.. Ett helt vanligt förkylningsvirus/influensavirus som istället för att slå till på vanligt sätt med halsont, snor, hosta och feber satte sig i magen istället. FYYYY sjutton säger jag bara. Hade mycket hellre legat sjuk i ”vanlig” förkylning.
  Det tog en vecka att bli bättre. Men fisa vågade jag inte göra då heller. (säkert något som satt sig i bakhuvudet) ;o)

  Hoppas att ni snart blir bättre och att inte alla smittas. I min famlij var det bara jag som blev sjuk. Tänk på handhygien och att göra rent toaletten någon extra gång så minskar risken avsevärt.

  Krya på er.

  Varma Hälsningar/ Tiina från den lilla staden i Dalarna

  1. mirkak skriver:

   Det låter onekligen som att jag och Victor fått just det viruset! Fast jag fick det med förkylning 🙁 Hoppas hoppas att de andra i familjen klarar sig bättre 😉

 5. Helena skriver:

  Krya på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..