Lugna lördagen

Det händer inte mycket hos oss idag…..typ inget alls, vi slöar framför tv:n mest hela tiden. Jag är piggare idag men inte bra. Kräktes igår kväll och det kändes direkt mycket bättre men jag blev illamående igen efter frukosten. Nu är jag mest tvärtäppt i näsan och matt. Victor är piggare men vågar inte äta så mycket ännu och resten mår bra. Benny är sur för att vi inte låter honom gå på kalas som han är bjuden på idag – han har svårt att förstå att han kan vara smittbärare även om han är frisk just nu 🙁

Ursäktar mig lite om någon tyckte att jag var liite väl frispråkig om vårt bajseri i förra inlägget 😉 Men jag tar inte tillbaka det för jag ÄR frispråkig och skriver öppet om vårt liv i gott och ont. Livet är inte rosenskimrande jämt och jag beskrev ( rätt milt mot vad jag kunnit göra )bara om vår dag 😉 Och nej, vi kommer inte att vara med på loppiset just pga smittorisken – jag tycker att jag fick fram det rätt bra i förra inlägget 😉 Men jag är ganska sur över att inte kunna vara med på loppiset….nu har jag ett antal säckar med kläder som bara står här 🙁 Massa plagg jag tänkte sälja riktigt billigt ( 5-30kr ) bara för att bli av med det men men….får väl kasta upp de på loftet igen eller nåt….

Idag kommer våra vänner Ammie och Conny på snabbvisit när de ändå har vägarna förbi oss 🙂 De vet om tillståndet här hemma och just därför blir det bara ett snabbvisit 😉 Oavsett så ser jag framemot att träffa de ‚ô•

Igår spräckte jag¬†skärmen på min nya mobil – jävla skit rent ut sagt! Den ramlade på stengolvet i hallen där jag hade lagt ifrån mig den på skohyllan när jag behövde skynda mig till toan. På något oförklarigt sätt ramlade den och wips…så var skärmen spräck 🙁 Grät en skvätt där i mitt elände….. Tur att jag tog en extra försäkring dock så det borde gå smärtfritt att lämna den på lagning….

Förhoppningsvis är vi friska till nästa vecka då jag och Carola har en dejt planerad i slutet på veckan. Det var länge sen vi sågs nu så jag håller hårt i tummarna på att vi kan ses då 🙂

Nu ska jag ta och snora vidare i soffan i väntan på att Peter kommer hem från affären 😉

Kramis ‚ô•

 

 1. Sanna skriver:

  Hej! Hoppas att eran söndag är hyfsat bra trots att ni är sjuka.
  Tänkte kolla med dig om du har nåt tips på vart jag kan få tag på en overall i strl 140 ungefär. Min dotter vill verkligen ha en till vintern istället för jacka och byxor. Har du nåt tips om vart jag ska leta?? Verkar som dom flesta företag tycker att man ska ha jacka och byxor när man är 8år.
  Krya på er.
  Kram

 2. Hej! Du kan väl lägga ut kläderna pÅ bloggen,
  (ett jäkla jobb) så kommer du garanterat få kläderna/sakerna sålda!
  Krya pÅ er!!

 3. Terese skriver:

  Men stackare är du inte bättre än.
  Vill starkt rekommendera resorb. Allt vätske förlorande tar ur kroppen på salter o mineraler.
  Tar långtid att återfå.
  Utan salt kan ingen vätska tas upp.

  Mvh Terese

 4. Hej fina du!
  Hoppas ni blir bättre snart o att övriga familjen slipper skiten!
  Tråkigt om ni inte kan va med på loppisen som planerat, men förståligt förstås. Sälj kläderna säckvis efter storlek här på bloggen vettja (bara för att jag själv är intresserad, haha).
  Själv har jag tänkt iväg på ett loppis idag…och jag hoppas jag kan göra några fina fynd. Det blir såna stora summor annars att lägga ut på kläder till alla, så jag gillar att köpa begagnat. Dessutom gillar jag då man vet från vem kläderna kommer 🙂

  Ha en fin söndag och krya på er!

  kram!

 5. Åhh jag lider med er, fy bubblan för magsjuka….Hoppas ni piggnar på er snart, och att resten av familjen klarar sej. Många bamse kramar till er alla….Vila och drick mycket. Hoppas Peter har köpt blåbärssoppa, filmjölk och cola till magarna, det hjälper. Ta lite i taget bara, så inte magen får en chock. Sen är te bra. Får du behålla det, då är du snart bra igen. Kramar i massor till dej och din goa familj.

  Mvh Helena i Sthlm

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..