Jag ser ljuset…

Hej alla fina där ute 🙂 Det är en underbar måndag – kallt som attan ute och riktigt höstigt men vem bryr sig om det….inte jag i alla fall för jag är så glad att äntligen må bättre! Känner mig nästan som andlig i min lycka, är så glad att få slippa missären jag haft i 6 dagar 😀 Jag har inte mått illa sen igår morse, inte haft andra besvär med magen heller och jag har kunnat äta hallelujah. Även Victor är mycket bättre och har ätit som en häst idag. Thor var bra i magen redan igår och Nellies status har inte kommit ännu då hon som sagt gör nr 2 max en gång om dagen 😉 Förkylningen hänger med mig ett tag till men det känns som en baggis mot det andra…..

Jag tror att vi hade fått förkylning i magen precis som nån av er också hade haft en gång i vintras. Att det skulle vara fel i vårt vatten köper jag inte riktigt – Vi och förskolan bredvid oss använder samma brunn och jag vett att de dricker mycket vatten i förskolan, det borde vara många flera som hade blivit sjuka om det var fel på vattnet tycker jag….?

Salmonella….ja, det hade jag definitivt kollat upp om vi inte hade blivit bättre nu! Tack och lov så slipper jag göra det nu 🙂

Älva var lite seg i starten med att sitta, åla sig fram m.m men när hon väl lärde sig så lärde hon allt inom några dagar och lite till 😀 Hon kryper fram som en blixt, ställer sig upp mot allt och nu börjar hon klättra uppför trappor också ….

image

Slut på friden 😀

image

Peter fyndade 2st fina lampor på loppiset igår 🙂

Idag tog jag och ungarna en åktur till Enköping för att handla¬†massa frukt och mjölk. Skönt att vara ute en stund, känns som evigheter sen 😀 Nu väntas skolbarnen hem så jag ska börja fixa lite mellis åt de….¬†Sköt om ‚ô•

image

 1. Vad skönt att ni är piggare
  Kan informera dig om att i Hökåsen utanför Västerås är det Klädbytardagar på Lördag och Söndag den 29 o 30 sept. Det börjar kl 9 på Lördag tror att det slutar kl 15. Söndag tror jag att det var 9 ‚Äì 18 och halva priset på allt.
  Storlekar från nyfödd till 140.
  Hoppas det kan låta intressant

  Carina

 2. maginfluensa – förkylning feber mm.. Det går överallt nu..
  Skulle inte tro att det va vattnet, nästan alla jag känner har haft antingen maginfluensa eller förkylning med feber..

  Hoppas att ni snart piggar på er igen ‚ô•

 3. Skönt och höra att ni mår bättre. Det ser ut som det tagit hårt på dig i ansikte och hals,
  Söt Älva är i trappan. Uppför brukar gå snabbt att komma på, det är värre nerför.

 4. Hej! Skönt att ni mår bättre! Jag ringde sjukvårdsupplysningen vid långdragen sjukdom… Kände mig bra vissa stunder men så kom det tillbaka dagen efter. De sa att det är väldigt vanligt att man är på väg att tillfriskna men redan blivit smittad på nytt.. Vanligtvis är man ju noga med att tvätta, byta tandborstar och liknande men glömmer kanske att slänga torrvaror och liknande man rört. Vid förkylning tar det ju tid, om man blivit smittad på nytt men magsjuka kommer så fort att man inte alltid förstår att det är ett nytt smittotillfälle.. Det var lite vad jag fick höra när jag ringde. Kan ju klart också vara en segdragen variant ni åkt på! Ha det bra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..