Hårigt värre

Ja ni…. Linnéa och jag var helt lusfria vilket kändes såå skönt, Linnéa har så mycket tjockt hår att det hade varit dubbelt så jobbigt att ta itu med det och jag själv får såna äckel-känslor om jag får odjuren så lite tacksam är jag 🙂 Nu är de drabbade behandlade eller de har medel i håret just nu fram till ikväll. Resten har jag kammat igenom igen och inte hittat någonting 🙂

Handlade lusmedel för en femhundring + en ny Nitfree-kam på det. Jag har haft en Nitfree-kam sen de kom ut för många år sedan men den har gjort sitt och fick pensioneras 😉 Jag rekomenderar verkligen den kammen för alla – väl investerade pengar! Personligen tror jag inte att de elektroniska luskammarna skulle funka att använda på vissa barn hos oss…. Passade även på att kolla om jag kunde få frisörtid till mig och Linnéa och vi hade enorm tur att Tottes hade en lucka så de hann klippa oss båda 🙂

Nyklippt 🙂

Vi hann även med en snabbfika och gå runt i några affärer innan det var dags att åka hem igen. ¬†Tjejerna fick 2st Merida-dockor som de har tjatat om sen de såg Disney-filmen Modig som handlar om en ung flicka – Merida 🙂

Merida = glada tjejer

Victor blir¬†hemma några dagar till, han är inte riktigt kry ännu och har feber som kommer och går stackaren 🙁 Ska ringa till vårdcentralen imorgon och prata med de¬†tror jag. Jag är piggelinen själv nu¬†förutom fortsatt täppt näsa.

Nu ska jag börja med dagens middag ( för kocken lyser med sin frånvaro 🙁 ) men återkommer senare ikväll med att utse Libero-vinnarna och en ny tävling 😉

Tjingeling ‚ô•

  1. Det er så vildt at lussemidler skal være så hundedyre. Når vi har luseangreb starter jeg med lusemiddel og så fortsætter jeg, i ren paranoia, med balsam og tættekam et par gange om ugen resten af den vintertiden 😉 Hæsligt men nødvendigt! V

  2. Fasar för den dagen mina barn kommet hem med löss, kliar i skallen bara jag läser de uppsatta lapparna som informerat om att det finns fall av huvudlöss! Börjar faktiskt klia lite nu också.. 😀

  3. förstår din känsla mirka har med problem med det var och varannan v från skolan men klarat oss bra blir med så äcklat som de skulle ha pest men man måste ju ta tag i det ändå =((. En fråga vart har du köpt halsbandet du har på dig skulle gärna vilja köpa ett sånt till mig själv. Hoppas verkligen ni får slut på allt elände snart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..