Fluffis

Igår äntligen hämtade vi hem vår nya kattunge Fluffis 🙂 Så fort min vän Annica la ut första bilderna på deras nyfödda kattungar, messade jag henne och tingade Fluffis för det var kärlek i första ögonblicket! Och nu är han stor nog att flytta hemifrån och bosätta sig hos oss 🙂

Har inte lyckats få så bra foton på Fluffis ännu 😉

Fnulis var minst sagt misstänksam mot inträktaren men efter några timmar tog hennes nyfikenhet över och idag är de kompisar 🙂 Det märks också att Fluffis är van vid många barn. Han går bara lugnt¬†runt och kollar läget och är inte det minsta rädd. När¬†Fnulis flyttade till oss så gömde hon sig de första 2 dagarna…. Nu har vi de 2 katterna vi önskade oss och flera blir det inte 😀 Båda ska kastreras så fort det är dags för det …..

Idag är som sagt alla barnen lediga så vi fick en liten sovmorgon 🙂 Som vanligt så är det piss-väder ute så vi leker och stojar inne idag. Jag ska fixa klart middagen så att jag kan bara åka när Peter kommer hem. Det tar ca. 1 timme till Märsta och lika mycket hem och jag vill inte vara borta hela kvällen 😉

Ha en fin fredag allihopa ‚ô•

 1. Vilken sötnos, förstår att det var kärlek vid första ögonkastet! 😉

  Trevlig söndagskväll. 🙂
  Kram.

 2. Vilken godig till kisse ni fått hem! Har alla kattungarna i den kullen fått hem?
  Vi har en ung kisse som gärna vill ha en kompis, men vill gärna ha en som är lite annorlunda!
  Kram Mikaela

 3. Hanna skriver:

  Gud vad söt, verkligen fin teckning!

 4. Agneta skriver:

  Men så söt katt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..