Vet inte riktigt….

Har inte så mycket skoj att skriva om idag…..hjärnan har tagit semester tror jag, känner mig inte riktigt iform just nu annars heller. Älva strular med sömnen vilket är rätt vanligt i hennes ålder men det är ingen jätte-tröst för det när man aldrig känner sig riktigt utvilad. Hon har varit så enkel att få somna själv på kvällarna men inte nu för nu ska man kånka runt på henne eller om man har tur så går det bra att sitta i gungstolen. När lill-damen tillslut somnar så är kvällen slut och jag mera slut. Sen vaknar Älva 1-2 gånger under natten och har man otur så vaknar även Nellie 1 gång. Som tur är så vet jag att det är övergående 😉 Sen verkar hennes tänder vara på gång att kika ut och hon dreglar nästan värre än en rabies-smittad hund, vår lill-skrutt ‚ô•

‚ô• ‚ô• ‚ô•

Det börjar bli riktigt kallt ute men hörde minnsann på radion imorse om att ”den tyska höstvärmen” är på väg hit! Hojta¬†gärna till om ni råkar ut för värmeböljan så jag vet att den är här för jag har tappat¬†tron på det eviga tjatet om tyska värmen 😀

Hehehee….Ser nu, ett par timmar senare att jag postade iväg inlägget innan jag hann skriva färdigt 😀 Jaja…fortsättningen får väl komma sen 😉

 1. Men asså…det går inte att se sig mätt på henne! Hon är ju så fantastiskt söt så det är inte klokt!!!

  <3

  KramKram!

 2. Angela skriver:

  Hej! Måste först börja med att säga att jag verkligen beundrar dig som mamma, att du får vardagen att gå ihop och att du har 11 fina barn 🙂 Själv blev jag mamma för första gången i år och ibland känns det som att jag inte får nått att gå ihop, så beundrar dig verkligen :)Det är kul att få läsa din blogg efter att jag följt dig på tv i familjen annorlunda 🙂

 3. mia skriver:

  Åh, vad jag kan sakna den där småbarnstiden ibland. Allt var så mycket enklare då, fast nånstans minns jag oxå hur jobbigt det var emellanåt…det är lätt att glorifiera…
  Nu e ju mina barn stora; snart 19, 17, 14, 13 å sladdisen på 6 år…så det finns ju andra anledningar nuförtiden att man inte kan sova….
  Älskar namnet på er lilltjej…min morfars syster hette Elvan… 😉

 4. Linda skriver:

  Hej Mirka! Trevligt att höra om andra som vakar. Man börjar fort känna att man är ensam i världen som är vaken… Vi vakar med vår 8 månaders tös, har gjort det en tid nu. Orsaken är troligen hennes upptäckarglädje som inte ger henne ro om natten + tandsprickning. Men jag tänker varje kväll att inatt får vi sova. Måste se positivt på det, vet ju att det går över nångång.

  Kram Linda, finlandssvensk niobarnsmamma.

 5. Ville bara titta in och säga att jag är så imponerad att ni får ihop livspusslet!!! Tycker du är inspirerande och ett föredöme för föräldrar och hoppas att jag klarar av hälften av vad du gör!! Tack för en bra blogg!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..