ANNONS

Gästinlägg :-)

/

Jag har inte riktigt tid att skriva nåt nu, ska åka iväg och lämna in min skadade mobil-telefon och ska även ha lite ensamtid med Kevin och Linnéa. Vi ska försöka hitta lite nya jackor m.m åt de 😉

Men jag har en tjej, Melissa som ville gästblogga hos mig så här kommer hennes inlägg 🙂

TATUERADE MAMMOR
Har fått äran att gästblogga här inne hos Mirka jag som skriver heter Melissa är 23år och mamma till två prinsar Vincent född 09 och Linus född 11 När jag inte gästbloggar här inne så bloggar jag på min egen blogg http://www.melissasprinsar.com där ni får följa min vardag som mamma till grabbarna bus och allt som vi hittar på, och tro nu inte att de är en såndär tråkig mamma blogg” som vissa tycker/tror utan man gör faktiskt väldigt mycket mer än bara byter bajs blöjor och snyter snoriga näsor när man är mamma! Kika gärna in till oss och säg hej vettja 🙂
Nu till mitt lilla gästinlägg då, jag är en riktig funderare och kan sitta och fundera och tycka en himla massa och ibland knåpar jag ihop ett litet inlägg ang mina funderingar så även i detta fallet För ett tag sen kom jag in på en blogg där ägaren skrev att om man är mamma så ska man inte ha tatueringar eller piercingar för det ser ovårdat ut det passar helt enkelt inte in till mammarollen enligt henne Jag har just nu 4 stycken tatueringar och har planer på att göra flera samt täcka över en och göra en ny, så enligt mig så är det okej att vara mamma och även ha tatueringar jag har även haft piercingar i näsa,tunga,navel och läppen men har inga kvar då jag tog ut alla när jag blev gravid med Vincent sen har ja inte orkat sätta i dom igen och jag saknar dom inte heller Här kommer bilder på mina tatueringar som jag har just nu och som sagt fler kommer det att bli!

¬†Va tycker ni där ute är det okej eller inte, och kan man egentligen säga att det inte är okej jamena det är väl ändå upp till var och en hur man vill och vilken stil man har osv Sen kan man ju tycka en sak men att nästan kasta skit på mammor som har tatueringar eller piercingar bara för dom inte passar in i en mall som enligt dig är rätt är inte det lite fel?

71
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00