Tattooed millionaire….

Ooops, vilka diskutioner det blev om tatuerade mammor! Att vissa tycker att det är skitans fult med tatueringar är inget att gaffla om, alla kan inte gilla tatueringar så helt okej 🙂 Men att man börjar gaffla om utbildningar, vilken inkomst man har, bidrag m.m förstår jag mig inte riktigt på…? Det finns folk i alla dess ”rang” som tatuerar sig mer eller mindre så att man är tatuerad betyder inte lika med soc-fall, lågavlönad m.m! Jösses, det var väl det löjligaste jag hört 😀 Vilken resonemang har ni åt alla rika miljonärer som tatuerar sig kan man ju undra…?

Jag har lite svårt med resonemang som: ”Jag vill inte att mina skattepengar går till dig….” och liknande – Herre jösses, det är ju så Sverige är byggd och visst kanske finns det vissa fall man tycker att pengarna kunde gå till bättre ändamål men sån diskution hör väl inte riktigt till pratet om tatuerade mammor! Och what goes around comes around – Alla tar väl en vis del av dessa skattepengar som alla betalar in på ett eller annat vis förr eller senare. Är man riktigt missnöjd med att betala skatt och vart skattepengarna går till så har man väl 2 valmöjligheter: Flytta från Sverige eller gnälla för de som bestämmer om skatter m.m 😉 Vad hjälper det att gnälla hittan och dittan på en ung mamma som är stolt över sina tattoos. Jag tror inte för en sekund på att hennes barn fick klara sig på enbart gröt den månaden hon tatuerade sig, inte heller tror jag att hon sprang in till soc och bad om bidrag……. Vi lever på 2012-talet och fortfarande finns det fördomar mot tatueringar vojne vojne 😀

Som ni vet så är jag ju själv tatuerad, 5 gaddningar har jag…eller 4 just nu då en är en cover up 🙂 Och fler ska det bli när jag sparat ihop till det. Jag är stolt över mina tatueringar som betyder mycket för mig och de gör mig inte ett dugg sämre som mamma.

Summa kardemumma – ALLA mammor ( och andra med så klart ) är fina och lika värda oavsett om de är gaddade, piercade eller inget av det ‚ô•

Jag åkte iväg med Kevin och Linnéa till Västerås igår. Skulle lämna in min nya mobil ( <– saknar dig kompis! ) på lagning då skärmen har spruckit. När jag köpte telefonen så jobbade killen i butiken hårt med att sälja en tilläggs-försäkring till mig. Efter mycket frågor m.m valde jag att köpa försäkringen, mycket pga att killen sa: ”Går telefonen sönder så är det bara att komma in så går du härifrån med en ny mobil” och Peter dubbel-frågade om det för att vara säker på att vi inte hade missuppfattat saken ” Så du menar att om man tex tappar den och skärmen spricker så får jag en nu istället för en lånetelefon??” Japp, precis – Säger försäljaren och låter så där äckligt trovärdig… Ok, jag har aldrig haft sönder mina mobiler men jag tog försäkringen. Nu, när olyckan faktiskt var framme så var jag enormt glad för det också 🙂 Och visst, jag får telefonen lagad men det killen i butiken hade sagt till oss stämde INTE och nu sitter jag här med en gammal, stenålders mobil 🙁 Jag är beroende av att kunna läsa mina mail, blogga m.m via mobilen då jag har oftast inte tid att kolla sånt via datorn…..och det tar 2-3 veckor minst innan jag får tillbaka min mobil *snyft* Det som irriterar mig mest är att jag är så mjäkig och bara accepeterar det de säger, hade jag haft Peter med mig så hade det garanterat blivit andra ljud i luckan för han är inte rädd för att ställa till en scen när det gäller sånt här….Han hade nog kunnat få annat slut på detta…. 😀 Men nu är faktum att jag sitter här med piss-lånetelefon som inte duger knappt ens att messa med 🙁 Nu kommer säkert vissa tycka att det är världens i-landsproblem vilket det verkligen är egentligen men för mig ett stort i-landsproblem likförbannat 😉

Skit-telefon!

Vi gick och finkammade Erikslunds köpcentrum efter en vinterjacka till¬†Kevin men min kräsna tonåring hittade inget som föll honom i smaken så vi får väl fortsätta med letandet annanstans 😀 Jag däremot¬†hittade en fin ¬†jacka till mig själv och avbröt min fleråriga vana att ha en röd vinterjacka som jag haft de senaste 6-7 åren 😀 Det blev en traditionel¬† jacka i den vågade färgen……….

Svart 😀 😀 😀

Jag kommer att sakna min trasiga Peak-jacka men var inte för det villig att betala ca. 4000kr för en nu Peak 😉 Den här nya jackan kommer¬†garanterat att fylla sin funktion lika bra 🙂

Det blev nya höstskor¬†åt Linnéa, Jennifer och Victor också. Linnéa köpte dessutom nya rosa skosnören för att pimpa upp sina nya dojor lite 🙂

Klart bättre med rosa än de¬†svarta som satt i skorna 🙂

Jennifer fick snygga kängor 🙂

Men jösses vilka stora blad hon börjar få ”skruttan” – Inte lätt när man har en mamma med¬†strl. 40 och pappa med strl. 44 😀

Kevin fick nöja sig med käk ute och trevligt sällskap så klart 🙂 Såg ni på Kalla fakta igår?? Fyyy faaan för Parken zoo säger jag bara!!! Usch vad berörd och framförallt förbannad man blev – hur kunde hon, chefen stå där och blå-ljuga om vad som hade hänt med vissa djur?? Att döda utrotningshotade djur¬†som det inte var något fel på bara för att göra plats åt andra djur – Hur tänkte de där?? Nej, bojkotta Parken Zoo!

På lördag ska jag ta med vår tjejliga ( inte Älva ) och Naemi¬†på bio i Stockholm för att se förhandsvisningen av nya Tingeling-filmen 🙂 Carola ska dit med sina tjejer och vi sammanstrålar med de i stan :-)¬†Blir alla tiders det.

Och avslutningsvis….

En trollunge ‚ô•

Kram på er 🙂

 1. sarah skriver:

  Haha jag har fått höra några gånger att det är synd om min son som har en mamma som är så tatuerad som jag är och även har piercingar.
  Vem fan bryr sig? Det är min livsstil och jag trivs skitbra, kommer fortsätta att tatuera mig tills den dagen jag dör, eller tills platsen på min kropp tar slut 🙂

  1. mirkak skriver:

   You go girl 🙂 Din son har en underbar mamma <3

 2. maria skriver:

  Först vill ja säga att jag bara älskar att läsa din blogg:) Ni verkar vara en sån cool familj….
  Sen vill jag berätta att jag har många tatueringar över hela kroppen och slutade räkna för ett bra tag sen….35 år & Piercad är jag oxå och jag väntar mitt 6 barn i Dec och jag skiter totalt i om folk tittar konstigt för jag ser ut som ja vill:)
  Hoppas du tatuerar dej mer snart för det är såå snyggt….Kram och sköt om dej

 3. Pia skriver:

  White Trasch…..lite som ett klassmärke eller IQ-nivå på kvinnor i synnerhet.

 4. Eva skriver:

  Tatueringar säger ingenting, tror! många sätter ihop dem med ett liv fyllt av *strul*
  Förr fanns dem oftast på sjömän och fängelse kunder:)Men det var då….gäller inte idag/ kram

 5. Eva skriver:

  Herregud! finns viktigare saker att disskutera:)

  Jag är mamma och farmor som har tatueringar, fler ska det bli:)

  Varför! fördommar om saker?!

  Alla är vi olika, ser olika på saker, måste därför berätta om min ide:)

  Beslöt skaffa bijetter till mig och äldsta barn-barnet för att se gruppen ONE DIREZTION
  Det var bara att köa vid Globen tillsammans med väldigt många ur gulliga tjejer.
  Då pratar vi många timmar-
  Nu, har jag en förväntans full tjej som längtar, bra platser, en hel kväll som farmor ser fram emot:)
  För mig är ingenting omöjligt, jag hoppas även kunna orka göra detsamma för dom minsta när dom blir större.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..