Lunch-dejt

Idag hade jag en lunch-dejt inbokad med fina Ninaen av deltagarna i ”Hela Sverige bakar” som går på kanal 7 🙂 Nina är en underbar tjej som man bara inte kan låta bli att gilla massor och hon är så härligt öppen och rolig att man mår bra i hennes sällskap 🙂

Jag packade in barnen i bilen och lämnade av Alice hos en kompis, sen for vi vidare till Enköping. Vi passade på att shoppa lite på Maxi först och det blev en ny jacka igen åt Oliver som fick en ny jacka förra månaden men han råkade glömma den i skolans matsal och nu är den tyvärr helt puts väck borta! Fattar inte att folk inte kan låta bli andras saker, jackan var rätt dyr och namnad så det kan inte vara nån som råkat ta den i tron att den var hens 🙁 Hur som helst så hade de rea på vissa höstjackor så det blev en sån….det är snart dags för vinterjackan men inte riktigt än så en jacka måste ju grabben ha 😉

Passade på att handla lite på apoteket då mina vitaminer börjar ta slut och hostmedicin är alltid bra att ha i lager för barnen. Har letat efter en tjockare jacka åt Älva men inte hittat då alla affärer har bara haft overaller till små men inga jackor….? Nu äntligen hittade jag en på Lindex så den köpte vi 🙂

Sen var det dags att träffa Nina och vi lunchade på ett underbart café, Tant Gredelin . Har aldrig varit där förr och kommer absolut att återvända, ett himla mysigt café 🙂 Jag och Nina åt husets hemmagjord paj som var himmelsk god och barnen tog våffla med glass och sylt. Våfflan var precis som det jag åt till frukost när jag var i Usa, enormt stor och tjock och sååå god 😀

Lunch-dax

Nina 🙂

Älva

Min goda paj

Våfflan från himlen 🙂

Tack Nina för en trevlig dejt ‚ô•

Skyndade mig hem för att ta emot skolbarnen. Nu väntar vi på Peter så vi kan åka iväg till Västerås och shoppa 🙂 Hur har eran dag varit?

Tjingeling ‚ô•

 1. Lotta skriver:

  Kan man få receptet på pajen? Tack för en härlig blogg!

 2. Linda B skriver:

  Hej, jag måste bara fråga, har letat här men hittar inte. Har du dragit vinnare i Lego Friends tävlingen och Geggamoja tävlingen?
  Vet inte var jag ska hitta det!?
  /Linda B

 3. Anna skriver:

  Vad söt Nellie är i uppsatt hår!
  Hoppas det fixar sig med telefonen snart!

  Kram

 4. Linda P skriver:

  Nina verkar vara jättemysig tjej. Vilken underbar klänning Älva har, vart kommer den ifrån?
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..