En dag i storstaden

Igår hade jag en tjejdag i Stockholm 🙂 ‘Vi skulle på bio och se den nya Tingeling-filmen som har premiär 26/10. Efter lite om och men lyckades jag hitta ett P-hus nära biografen Park på Ästermalm och där möttes vi upp med Carola och 3 av hennes döttrar 🙂 Väl framme vid biografen vad det röda mattan och fotografering som gällde innan vi kunde gå in.

Vi träffade flera vänner och bekanta som också skulle se Tingeling-filmen 🙂 Det blev ett kärt återseende med Fnulan-Malin och Meekatt-Malin ‚ô• Underbara tjejer båda två ‚ô• ¬†Jag lyckades hitta sittplatser åt oss, eller 6 stolar i rad så Nellie fick jag ha i knät. På varje stol fanns det en chipspåse + att man fick dricka i entren. Framför oss satt Nina och Hannah och bakom oss satt Carola med sina tjejer 🙂

Nellie åt lite chips och drack upp sin dricka för att sen sova gott genom nästan hela filmen 😀 Filmen var som väntat – Jättebra och fin på alla sätt och vis 🙂 Jag bara älskar Disney-filmerna och man kan aldrig bli för gammal för de! Tack Mgroup för att vi fick komma och se filmen 🙂

På vägen ut fick alla barnen små goodie-bags och jag fick det även till killarna hemma och vi fick även med oss hem en stor ballongblomma med fjäril som ballongprinsessan gjort 🙂 Vi, Carola och Meekatt-Malin gick vidare till McDonalds där Fnulan-Malin väntade på oss. Barnen fick lite mat i sina magar och vi vuxna fick en chans till att umgås lite extra nu när Malin * 2 var¬† i Stockholm 🙂

‚ô• ‚ô• ‚ô• ‚ô•

Till slut var det dags att dra sig hemåt igen och det gick inte fort då det spöregnade nästan hela vägen hem. Lämnade av Naemi och det slutade med att Jennifer, Selina och Alice stannade kvar hos henne för att sova över där 😀

Killarna hade hållit låda till¬†max medans vi var borta och de somnade¬†utan problem vid läggdags. Jag och Peter gottade oss med råraka och löjrom¬†på kvällen innan båda däckade i soffan 😀

Idag har¬†vi en pysseldag och bara¬†rensar lite här och där. Skönt med slappa dagar utan några krav 😉 Tjejerna har kommit hem och snart blir det matdags…

Hittade ett gammalt foto på Selina 😉

Thor gör sig redo för att snickra

Kram på er ‚ô•

 1. Ida skriver:

  Vilken fint foto på dig och Carola tillsammans med era tjejer. Nellie är ju verkligen en liten kopia av Selina.

 2. Astrid skriver:

  Hei Mirka! Følger med på din blogg og er veldig glad for det! Dere er superflotte alle sammen!! Jeg har en sønn, han har en flott familie med kone og to supre sønner! Nå viser det deg at den yngste sønnen på 9 år har en svulst ibenet… Jeg er så jævlig urolig…. Herregud!! Full jobb og vi har to gamle mødre som trenger hjelp… Jeg blir helt utslitt!! Du er en stor insprasjonskilde!! Stoooooor kram fra meg!!

 3. Joline skriver:

  Kul att få ha en tjej dag. Hade vi också i helgen. Hoppas filmen var bra. Min dotter älskar tingeling så den ska vi också se sen 🙂

 4. Meekatt skriver:

  Mysigt att ses igår! <3

  Haha, Fnulan-Malin kommer bli jätteglad över "fulbilden" på henne! 😉

  Kram fin!

  1. Fnulan skriver:

   ÄÄÄÄ jaaaaaa vilka bilder du hittat Mirka” AHHAAHHAHA

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..