Lite extra glad

Jag är så glad, Kevin frågade mig igår om jag ville låna hans mobil ( min gamla Samsung Galaxy s2 ) tills jag får tillbaka min mobil!! Han använder sin gamla mobil så länge. Tack vare min son kan jag åter igen använda mobilen till så mycket mera än att bara ringa – Tack Kevin ‚ô• Han måste ha tyckt synd om mig som försökte skriva sms med änden av en elvisp som pekpinne 😀 Så smart liksom att få en lånemobil där det behövs en sån där pinne till skärmen för det var smått omöjligt att kunna skriva nåt utan den så saknas¬†den förbaskade pinnen !¬†:-(¬† Kan dock lova att Media Markt kommer att få höra ett och annat den dagen de får äran att träffa mig igen *morr* satan i gatan!

Jag har fördrivit dagen med att lägga ut kläderna och därefter att svara på alla mail av er som ville köpa dessa kläder 🙂 Jag har bakat tårtbotten men den blev inte så bra för jag¬† tog en för stor form…..Blir nog till att baka en ny tror jag….

Jag glömde lägga ut en ”artikel” på bloppis idag …..

Denna lilla tjej har löpt amok idag, det gör hon i för sig mer eller mindre varje dag men idag har det varit extra mycket!

( Fnulan, jag byter gärna ut henne mot Mira för en tid framöver! )

Att en så lite tjej kan ha¬†en så stor vilja har jag svårt att fatta och hon käftar gärna emot också lill-skiten 😀 Just nu är hon som resten av barnen tillsammans :-D¬† Inte konstigt att jag var tvungen att färga håret igår kväll igen – de¬†gråa ökar markant just nu 😉

Nu har jag inte tid med er, barnen är hemma igen och jag ska sätta igång med baket igen….

Kramis ‚ô•

 

 1. Tommy skriver:

  Kevin är ju ett kvitto på att ni har gjort rätt och bra 🙂 Vilket säkert de andra barnen också är. Ja ge MediaMarkt vad de tål och lite till 😉
  Sköt om dej och de dina

 2. Jösses vad snällt av honom lite jobbigt m elvispen ;). Kasst att du får en sån mobil o riktigt dåligt det där m försäkringen.
  Märkligt är det egentligen, jag läser din blogg minst en gång om dagen känns som om jag känner er men det gör jag ku absolut inte men man har följt er först på tv o nu här.
  Tycker ni verkar vara en fantastiskt familj!! Jag har 2 små o den stora av de 2-åringen har med en vilja o envishet som inte är av denna värld! Man får trösta sig med att de är starka individer o kan nå till månen om de vill det 🙂
  Ha en skön fortsatt vecka !
  // Fia

 3. Celina skriver:

  Vilken fin tröja Nellie har! Vart har ni hittat den? 🙂

 4. Tessan skriver:

  Snäll son du har 🙂
  …och yrvädret Nellie, man kan nästan se på henne att hon är som alla de andra barnen tillsammans, jaja jag har en hel hög med yrväder, några av dem tonåringar och tack och lov så har det lugnat ner sig i tonåren, så vet verkligen hur det är men som jag brukar säga ju mer barnen tar desto mer kärlek får man ge haha 😀

 5. Anette skriver:

  Härlig son du har och såå omtänksam!! Ja Nellie verkar ju vara i en jobbig ålder, där ser man hur olika barnen är. Men som sagt det är bra att ha stark vilja också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..