ANNONS

Lite extra glad

/

Jag är så glad, Kevin frågade mig igår om jag ville låna hans mobil ( min gamla Samsung Galaxy s2 ) tills jag får tillbaka min mobil!! Han använder sin gamla mobil så länge. Tack vare min son kan jag åter igen använda mobilen till så mycket mera än att bara ringa – Tack Kevin ‚ô• Han måste ha tyckt synd om mig som försökte skriva sms med änden av en elvisp som pekpinne 😀 Så smart liksom att få en lånemobil där det behövs en sån där pinne till skärmen för det var smått omöjligt att kunna skriva nåt utan den så saknas¬†den förbaskade pinnen !¬†:-(¬† Kan dock lova att Media Markt kommer att få höra ett och annat den dagen de får äran att träffa mig igen *morr* satan i gatan!

Jag har fördrivit dagen med att lägga ut kläderna och därefter att svara på alla mail av er som ville köpa dessa kläder 🙂 Jag har bakat tårtbotten men den blev inte så bra för jag¬† tog en för stor form…..Blir nog till att baka en ny tror jag….

Jag glömde lägga ut en ”artikel” på bloppis idag …..

Denna lilla tjej har löpt amok idag, det gör hon i för sig mer eller mindre varje dag men idag har det varit extra mycket!

( Fnulan, jag byter gärna ut henne mot Mira för en tid framöver! )

Att en så lite tjej kan ha¬†en så stor vilja har jag svårt att fatta och hon käftar gärna emot också lill-skiten 😀 Just nu är hon som resten av barnen tillsammans :-D¬† Inte konstigt att jag var tvungen att färga håret igår kväll igen – de¬†gråa ökar markant just nu 😉

Nu har jag inte tid med er, barnen är hemma igen och jag ska sätta igång med baket igen….

Kramis ‚ô•

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00