Frysen, bak m.m…

Idag¬†är jag frysen, det är kallt ute och småruggit inne trots att jag eldar för fullt i kaminen *brrr* Skönt med raggisarna på fötterna och en varm kofta idag 🙂

Jag måste masa mig upp till loftet idag och ta fram vinter-kläderna till alla. Fast våra barn tillämpar verkligen talesättet: ”Man ska frysa in vintern och svettas in våren” för hur mycket jag än tjatar på de att ta på sig jackorna på morgonen så vill de inte det 😀 De, speciellt killarna verkar vara väldigt varmblodiga, vem de nu kan ha fått det ifrån ( <– inte mig då… ). Men rätt som det är så kommer snön och kylan så bäst att jag är förberedd då 😉

Jag kommer även att försöka fota lite mera kläder idag, bla lite julklänningar…. Om ni klickar på kategorin bloppis så finns det fortfarande lite kläder kvar sen förra gången jag la ut 😉 Vissa hörde av sig då men det hände inget mera och jag är inte den som tjatar på folk via mail – Tjatet spar jag åt barnen här hemma 😀

Ang. kläder så har jag ett litet erbjudande åt mina läsare från Klädfabriken! Gulliga Ann som äger Klädfabriken vill ge er 20% rabatt på er beställning och rabatten gäller från onsdag till söndag 🙂 Koden¬†ni måste uppge i kassan är MIRKA_20 så dras rabatten av¬†¬†automatiskt! Följ gärna Klädfabriken på Facebook så missar du inga specialerbjudanden m.m 😉

Jag har flera plagg därifrån och beställer med jämna mellanrum 🙂 Just nu har jag några favoriter som jag är sugen på att passa på och köpa

Beslutångesten är enorm just nu 😀 Jag älskar tunikorna från Love Forever, behöver byxor och den stilrena klänningen är ju inte helt fel….. 😀

Igår firade vi¬†Linnéa i all enkelhet 🙂 Det blir väl lite mera firande till helgen istället. Jag¬†gjorde en tårta med det jag hade att använda hemma och¬†jag blev lite vågad¬†när jag valde fyllningarna till tårtan. Här hemma gillar alla¬†bananmos + vaniljkräm i tårtan men fasiken man måste ju testa lite annat ibland också tänkte jag. Så istället blev det chokladmouse och pärongrädde och resultatet blev som vanligt – gnäll¬†från alla 😀 Jag får nog snällt hålla mig till de barnvänliga fyllningarna 😉 Jag bakade även¬†kladdkakemuffins och hade i en bit vitchoklad i varje muffins. På de klara muffinsen tog jag en klick pärongrädde vilket blev gott 🙂

Ikväll har vi säsongens sista Hollywood-fruar att se framemot, det verkar som att det kommer att gå hett till där idag 😀 Gunilla är ju en karaktär¬†som milt sagt väcker känslor….mest åt det negativa hållet dårå. Helt allvarligt så tror jag inte att hon kanske är så dum i huvet som hon verkar i programmet….Hon har nog kommit på hur hon ska sticka ut och få extra publicitet och som det sägs – All publicitet är bra publicitet, även det negativa 😉 Det finns många som kör den stilen ska ni veta ” Skit samma om det skrivs massa negativt om det jag gör – det ger ju mig publicitet!” Nä, jag föredrar nog ändå att tro att Gunilla är som man ser henne i tv 😀 Hellre det än att hon skulle vara en sån som medvetet serveterar tittarna¬†massa idioti bara för publicitetens skull…..

Hoppas att ni får en fin fortsatt dag 🙂

 1. Åh vad sugen jag blev på kladdkakemuffins nu! Måste nog baka i eftermiddag 🙂

 2. Jättemycket tack för rabatten, jag har beställt hem en röd tunn fleecetröja.
  Hoppas den är smidig att ha under jackan, har letat länge (i rätt storlek).
  Ha en bra dag!
  Anna

 3. Jag gillar klädfabriken och jag älskar ju Love Forever 🙂
  Hoppas er Linnea är nöjd med sin dag <3

  Den här säsongen har jag inte sett ett enda avsnitt av hollywood fruarna… det har inte blivit av 🙂
  Stor kram

 4. Carola skriver:

  Här var det också kalas igår, två små prinsar som blev två år. Jag älskar att göra olika tårtor och igår blev det tre olika. En banantårta med vaniljkräm och banangrädde i, en citrontårta med citronformage och citronkesella med hackad vit choklad i och i den sista hade jag hallonmosse och hallonkesella med hackad mörk choklad i.
  Ha en forsatt trevlig vecka.
  Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..