Inte hunnit….

Har inte haft tid att göra något inlägg idag först nu….Jag har packat massa kläder, åkt iväg och postat de och samtidigt handlat lite, sen har barnen kommit hem och Jenny kom på fika, mat har lagats – full rulle från början till slut 😀 Peter blir sen hem idag och vi äter vår middag när han har kommit. Ikväll är det Greys Anatomy igen och jag hoppas att jag orkar hålla mig vaken för idag är jag trött, skulle lätt kunna lägga mig redan nu 😀

Jag låste ut mig idag också ( <— klantarsle nr 1 ) Vi har en dörr ut till baksidan som går enbart att öppna inifrån. Vanliga utedörren låser jag alltid även när jag är hemma för ibland hör jag inte direkt om det knackar på dörren och det har hänt ofta att det rätt som det är står någon i vardagsrummet. Känns inte alltid så bekvämt om det är någon helt okänd människa 😉 Hur som helst så skulle jag lämna hanskar åt Thor som var ute och lekte med förskolan. Det var närmast att gå ut bakvägen men väl ute var jag rädd att Fluffis skulle smita ut så jag puttade igen dörren med rumpan! I samma veva som jag hör dörren slå igen kommer jag på mig själv – Dörren går inte att öppna, ytterdörren är låst, Älva är inne och sover = Skit också!! Och kallt var det ute! Nellie, som också var ute med förskolan var frysen om sina händer, trots vantarna och hon ville hem…..hmm….bra där Mirka! Svär först tyst inom mig, sen kommer fröknarna fram till mig och jag svär högt medans jag berättar för de vad jag just råkat göra. Peter har 1 timme hem, tänk om Älva vaknar innan det…! Så säger en av fröknarna att hon har kvar en nyckel till oss sen förskolan fanns i bygdegården!! Vilken lättnad det var att höra det, inte kanske att det var så kul att nån annan hade nyckel hem till oss utan vår vetskap MEN idag var jag bara såå glad över det 🙂 Nu ska jag lämna den nyckeln till Jenny eller nåt ifall om jag skulle klanta mig nån fler gånger!

Ikväll kommer Loppis bloggportal vara stängd mellan kl. 19 – 21 så ni vet!

Nu står läxläsning på tur så tjingeling så länge 🙂

 1. Ojojoj vilken panik jag skulle fått! Vad skönt (och lite märkligt) att hon hade en nyckel kvar. Undrar varför hon inte sagt det tidigare? Nåja, det var ju tur idag.
  Jag med min megapanik hade troligen pangat en ruta på momangen och hoppat in… 🙂

  1. Anna skriver:

   Tycker oxå det verkar konstigt, att de inte sagt det tidigare!

 2. Vi har köpt ett jättebra lås, med kod! Du kan inte bli utelåst, dessutom väljer du om det ska vara olåst inifrån eller ej:-)

 3. Hej Mirka vi har en liten ”grej” vid dörren som det är kod på , i den ryms en nyckel, perfekt när barnen kommer från skolan om man inte är hemma. Eller om man låst sig ut. Tur det gick bra iallafall. Kram från Norrland.

 4. Anki skriver:

  Så irriterande man blir på sig själv när man gör en sån tabbe men så jäkla lätt hänt!
  Vi har en nyckel liggandes gömd ute i fall om att något sånt ska hända eller att barnen kommer hem när man inte är hemma…
  Kramar från Skåneland

 5. Anna skriver:

  Läskigt att vara utelåst, när man vet att man inte når sitt barn! Tur det ordnade sig så lätt. Har också haft tur vid liknande tillfälle. Puhh…
  Numera garderar jag mig med extranyckel hos grannen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..