ANNONS

6-åringar

/

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller Oliver och Alice 6 år!!

‚ô• Hipp hipp hurra ‚ô•

Igår var jag trött som artist men jag höll mig vaken hela Greys Anatomy – Det var knappt det men jag såg hela avsnittet 🙂 Hann sova knappt 2 timmar för att sen få gå runt och försöka söva Älva som vaknade mitt i bästa sömnen. Det tog nästa 1,5 timmar och jag höll på att somna medans jag gick runt och kånkade på Älva….. Summa på det det blev att jag försov mig en skvätt imorse. Hann precis på håret hämta vinterjackorna åt barnen innan skolbussen kom , Living on the edge – morgon idag 😀 Thor och Nellie var lite fundersamma imorse när de skulle klä på sig för morsan tog fram pyjamasen åt de ?!? De har pyjamas-party på förskolan idag så jag har inte blivit helt knäpp ännu 😉

image

Det var riktigt mysigt att komma till förskolan och se alla pyjamasklädda barn och fröknar 🙂

Peter kom hem med massa ved igår kväll, en del av det ligger nu på golvet i vardagsrummet efter att barnen hade massa roligt med de igår – mindre roligt för mig att städa upp leksakerna veden…..

Jag väntar på att Älva ska vakna, vi ska åka och handla presenter till födelsedags-barnen och jag har absolut ingen aning vad jag ska köpa åt de……:-D

Hoppas att ni får en fin dag

Kram ‚ô•

IHjkn

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00