6-åringar

 

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller Oliver och Alice 6 år!!

‚ô• Hipp hipp hurra ‚ô•

Igår var jag trött som artist men jag höll mig vaken hela Greys Anatomy – Det var knappt det men jag såg hela avsnittet 🙂 Hann sova knappt 2 timmar för att sen få gå runt och försöka söva Älva som vaknade mitt i bästa sömnen. Det tog nästa 1,5 timmar och jag höll på att somna medans jag gick runt och kånkade på Älva….. Summa på det det blev att jag försov mig en skvätt imorse. Hann precis på håret hämta vinterjackorna åt barnen innan skolbussen kom , Living on the edge – morgon idag 😀 Thor och Nellie var lite fundersamma imorse när de skulle klä på sig för morsan tog fram pyjamasen åt de ?!? De har pyjamas-party på förskolan idag så jag har inte blivit helt knäpp ännu 😉

image

Det var riktigt mysigt att komma till förskolan och se alla pyjamasklädda barn och fröknar 🙂

Peter kom hem med massa ved igår kväll, en del av det ligger nu på golvet i vardagsrummet efter att barnen hade massa roligt med de igår – mindre roligt för mig att städa upp leksakerna veden…..

Jag väntar på att Älva ska vakna, vi ska åka och handla presenter till födelsedags-barnen och jag har absolut ingen aning vad jag ska köpa åt de……:-D

Hoppas att ni får en fin dag

Kram ‚ô•

IHjkn

 1. Joy skriver:

  Grattis till dina fina! Ursäkta jag kräker ur mig, var inte meningen alls…

  Kram på dig och tack för fin blogg!

 2. Joy skriver:

  Wow! Beundrar dig. Jag har ”bara” 7 barn och en bonus, men känner att nu är det klart. Har mycket jag vill göra själv, är sångpedagog och studerar en massa. Min man läser till datoringenjör. Och så idag slog det mig, jag kan vara gravid igen! Alla tecken på plats, har genomgått sterilisering för en månad sen och man måste vara försiktig i tre månader.men…jah…vet inte vad jag ska tänka. Jobbigt, abort har aldrig varit ett alternativ för mig, men nu. vet inte hur jag ska tänka om det är så..ska försöka andas och vänta ett par dagar och sen göra test och då känna efter.
  Kram och tack för en rolig blogg!

 3. ann skriver:

  Tillykke med ungerne 😀

 4. Tammy skriver:

  Grattis ! Jag bor föresten en liten promenad genom skogen från er! Vi har nyss fått en liten pojke 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..