ANNONS

Snabb-dejt med datorn

/

Jag har inte haft en endaste stund övers till datorn idag och har väl inte det nu heller men jag bara måste ta en kort paus…..

Idag har jag bakat, städat , bakat, städat….. och är fortfarande inte klart med tårtorna….. Imorgon firar vi de som har fyllt år tidigare i veckan 🙂 Linnéa har en av sina bästa vänner Ebba här och imorgon kommer även kompisar till Alice och Oliver 🙂

Nu ska jag tårta vidare så man kommer isäng nångång också, har jag samma ”tur” som de senaste nätterna så vaknar Älva runt kl. 24-01 och håller låda *snark*

image

image

Baka baka en liten kaka…..

image

Mums 🙂

Sköt om er ‚ô•

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00