I’m back ;-)

Jag har tagit lite blogg-fritt under helgen som ni märkt, har haft fullt upp med kalas, sortera kläder, rota runt på loftet, rå om familjen och mig själv m.m 😉

Nu har vi höstlov som typ alla andra och det är fullt ös hemma. Barnen leker, spelar, tjatar,bråkar….japp det vanliga 😀 Det märks att jag inte suttit vid datorn under helgen för jag har över 200!! olästa mail = holy moses 😀 Har inte orkat börja läsa igenom de än utan valde att blogga först 😉 Sen måste jag välja en vinnare i LQ-tävlingen också så tålamod….det kommer under dagen 🙂
I fredags höll Kevins klass Halloween-disco i skolans matsal och Jennifer, Benny och Selina var dit. Även Peter var på discot då det behövdes några föräldrar där.
Visst vart jag snygg med peruken 😀 Tänk om man vågade göra en sån radikal förändring 😀 Jag tog foton på Jennifer och Selina som utklädda men de verkar vara puts veck borta….hittar inte fotona längre 🙁

Vi hade som sagt lite firande för Linnéa, Alice och Oliver i lördags. Jag bakade och hade mig långt in på natten och var så där lagom pigg på lördagen men ungarna hade kul och var nöjda och glada 🙂 Linnéas kompis stannade kvar hos oss hela helgen, Naemi sov över hos oss och Oliver sov över hos Leon lördag till söndag. Peter tog Kevin till sjukan i lördags då han hade ramlat med en skateboard i fredags och gjort illa foten. Det tog de en timme på sjukan, inkl. röngten så var de klara och skickades hem!! Snacka om service = något olikt med vad vi är vana vid i Stockholm där man hade blivit sittandes och väntandes i måååånga timmar för samma sak 😉 Som tur var så hade Kevin bara stukat foten och han fick den omlindad och fick även kryckor med sig hem.

Nu har jag tagit fram allas vinterkläder och stövlar/kängor! ¬†Och jag har tagit undan allas sommarjackor m.m. Det tog sin lilla tid att gå igenom allt men nu är det gjort 🙂

Jag är lite smått grinig över en ny tröja som Nellie fick för ett tag sen. Efter 2 tvättar har dragkedje-jäkeln gått sönder! Jag har alltid dragkedjan stäng vid tvätt så hur det har kunnat gå sönder förstår jag inte riktigt men surt är det för Nellie var såå förtjust i tröjan 🙁

Dålig kvalitet 🙁

Idag har jag det lite lyxigt för Kevin lagar lunch åt barnen! Chili¬†con carne ( stavas det så…? ) står på menyn 🙂 Blir spännande att se om det gillas för jag har aldrig lagat det förr…..¬†Kevin äger ‚ô•

Kramis på er så länge ‚ô•

 1. therese skriver:

  man har 3år på sig att lämna tillbaka ett klädesplagg om det inte hållt. du behöver inte ens kvitto:-) för mig har det funkat på 2 affärer(dom 2 jag testat;-)) detta lärde jag mig på SVTs PLUS för inte å superlänge sedan 🙂

 2. Anita skriver:

  Gå tillbaks till butiken och reklammera den, brukar inte vara problem. 🙂

 3. Irene skriver:

  Kul och fullt upp hör jag!

 4. Ett tips 🙂 Kanske du eller ngn du känner är händig ? Köp en ny dragkedja och sy dit, kostar inte många kronor 🙂

 5. Helt rätt stavat!!
  Kramizzar fr Skellefteå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..