Tips *mat*

Om ni hade en nötrulle – vad skulle ni göra med den???

image

Tips emottages 🙂

 1. Camilla skriver:

  Nu vill jag vete mera!!!

 2. Jag skulle göra tjälknöl el sjömansbiff av detta mycket gott =)

 3. sara skriver:

  Hej
  Har inget mattips däremot en önskan om hjälp. Du har ju läsare från norr till söder. Igår natt blev vår älskade bil stulen i Kumla, närke. För en familj med 5 barn innebär det en massa strul då vi inte får plats i en vanlig bil. Min önskan vore om alla läsare kan hålla lite utkik efter en silvergrå metallic Volkswagen caravelle med reg nr EGL 322. Istället för baklucka har den två dörrar och på en av dörrarna ska det stå caravelle men det saknas ett l så det står bara carave le. I bilen fanns naturligtvis barnens bilstolar som är en grå akta graco cosmic samt två akta rally sport som är röda och grå med ryggplattor samt en där ryggplattan ät borttagen. Tacksam för hjälp även om vi anar att vi aldrig ser den bilen igan. Grrrr för alla dom inte kan låta andras grejer vara. Nu får vi vänta 30 dagar innan vi kan se oss om efter en ny. Ett råd till er alla som snålar på Trygg Hansad tilläggsförsäkringen hyrbil Gör inte det;-) med vänliga hälsningar Sara Lundberg
  ps om ni ser den kontakta polisen då den är lyst hos dem ds

 4. Mimmi skriver:

  Lingongryta. I detta höstväder är det så gott med mustiga grytor och den går helt klart hem hos mer än 1 familjemedlem!! Googla lingongryta. Den innehåller bla ingefära.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..