Tack ni fina!

Tack ännu en gång för era mat-tips ‚ô• Vem behöver google när man har er 🙂 Det blev nån variant av typ sjömansbiff , tog det som fanns hemma men skitsamma för Peter gillade det och jag fick beröm så tack vare er blev det lyckad måltid 🙂

Idag har jag varit bil-lös då Peter tog min bil så att han kunde byta däck på den. Inte för att jag hade planer på att åka nånstans, lite svårt att få plats med barnaskaran i bilen så det var helt onödigt info jag kom med där 😀

Jag hade tänkt att baka lite idag men kom på att det var slut på ägg så vi får ha en bakdag imorgon istället. Jag har jäst som måste användas upp så det blir väl bullar av något slag 🙂

För nån vecka sedan bestälde vi lite nya leksaker till Älva. Bla denna söta hundvalp från Chicco. Nu är det i för sig Nellie som inte släpper ifrån sig hunden och hon borstar och matar den som bara den 😀 Extra roligt är att hunden skäller när man klappar den på huvudet, smaskar när man matar den och somnar när man¬†borstar den på ryggen – jättekul tycker Nellie som satt i över en timme med den igår kväll 🙂

¬†Vi köpte även en Chicco lära-gå vagn till Älva som spelar musik när man går med den och har en aktivitetspanel med spel m.m 🙂 Älva har dock inte riktigt vågat gå med den utan sätter sig ner så fort den rör sig framåt och hon nöjer sig med att leka med panelen och att lyssna på alla roliga ljud den ger 😉 Även de större barnen tycker att den är rolig att leka med 😀

Eftersom det är lov så tar vi härliga sovmorgon denna vecka och i och med det så är barnen uppe lite längre också. Thor somnade på två röda igår och så här hittade jag honom 😀

Dubbla hörselskydd 😀

Bjuder även på ett foto på Linnéa, inte ofta man får det och när hon väl ger tummen upp får man passa på 😉

Idag har bästa grannen Jenny med barna varit på fika 🙂 Tjejerna följde sen med de hem och Leon blev kvar hos oss. Nu ska middag fixas – makaroner och köttbullar är barnens val idag…..blir nog annat för oss vuxna 😉

Tjingeling och kram ♥

 1. Härligt att alla barnen kan ha roligt med leksakerna :-).
  Men tänk att folk bara måste lägga sig i och kommentera hurvida barn är för gamla eller ej för att använda napp.Det är väl ändå upp till var och en hur man vill göra och dessutom har ju tösen inte ens fyllt 3.
  Tyck vad man vill men man måste inte alltid tala om det för omvärlden.

  Nan.

 2. Alice är söt. Fina drag. Men är inte nellie för gammal för att använda napp?

 3. Jag hittade för ett tag sedan din blogg, efter att sett annorlunda famijer på tv alla säsonger. Jag har själv tre barn som jag varit hemma med i 7 år , så jag beundrar dig och din familj för för ert positiva hemmaliv. Jag skulle också vilja ha fler barn både för jag älskar stora familjer och barnen har så kul tillsammmans, men min man tycker nog att det är bra nu med tre barn. Jag följer din blogg med glädje! MVH Carina en hemmamamma med två pojkar och en flicka.

 4. nick skriver:

  har inte ni två st minibussar 7 och 9 platser i bilen

  kunde du inte ta hans bil

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..