ANNONS

Tack ni fina!

/

Tack ännu en gång för era mat-tips ‚ô• Vem behöver google när man har er 🙂 Det blev nån variant av typ sjömansbiff , tog det som fanns hemma men skitsamma för Peter gillade det och jag fick beröm så tack vare er blev det lyckad måltid 🙂

Idag har jag varit bil-lös då Peter tog min bil så att han kunde byta däck på den. Inte för att jag hade planer på att åka nånstans, lite svårt att få plats med barnaskaran i bilen så det var helt onödigt info jag kom med där 😀

Jag hade tänkt att baka lite idag men kom på att det var slut på ägg så vi får ha en bakdag imorgon istället. Jag har jäst som måste användas upp så det blir väl bullar av något slag 🙂

För nån vecka sedan bestälde vi lite nya leksaker till Älva. Bla denna söta hundvalp från Chicco. Nu är det i för sig Nellie som inte släpper ifrån sig hunden och hon borstar och matar den som bara den 😀 Extra roligt är att hunden skäller när man klappar den på huvudet, smaskar när man matar den och somnar när man¬†borstar den på ryggen – jättekul tycker Nellie som satt i över en timme med den igår kväll 🙂

¬†Vi köpte även en Chicco lära-gå vagn till Älva som spelar musik när man går med den och har en aktivitetspanel med spel m.m 🙂 Älva har dock inte riktigt vågat gå med den utan sätter sig ner så fort den rör sig framåt och hon nöjer sig med att leka med panelen och att lyssna på alla roliga ljud den ger 😉 Även de större barnen tycker att den är rolig att leka med 😀

Eftersom det är lov så tar vi härliga sovmorgon denna vecka och i och med det så är barnen uppe lite längre också. Thor somnade på två röda igår och så här hittade jag honom 😀

Dubbla hörselskydd 😀

Bjuder även på ett foto på Linnéa, inte ofta man får det och när hon väl ger tummen upp får man passa på 😉

Idag har bästa grannen Jenny med barna varit på fika 🙂 Tjejerna följde sen med de hem och Leon blev kvar hos oss. Nu ska middag fixas – makaroner och köttbullar är barnens val idag…..blir nog annat för oss vuxna 😉

Tjingeling och kram ♥

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00