Kvällsutflykt, morgonkaos….

Det är skönt med höstlov, även om allt blir mycket intensivare hemma så är det skönt att inte ha några måsten och tider att passa. Men man är också tröttare på kvällarna och igår rymde jag en stund. Vi behövde handla lite och Peter undrade om han skulle fixa det på vägen hem från jobbet. Nä, jag kan handla sa jag då……Ok, tyckte han….då tar du det imorgon 🙂 Vaddå imorgon…? Jag åker och handlar efter middagen – själv – barnfritt – ok 😉 Det blev inte helt barnfritt för jag frågade Linnéa om hon ville hänga med 🙂 Barnen i all ära men det var skönt att göra Ica Maxi utan de 😀 Efteråt våldgästade vi Jenny som fick lov att bjuda på en kopp kaffe – barnfritt och behövligt mammalyx 😉

Imorse blev jag väckt av telefonen alldeles för tidigt – nån dåre ringde mig 3 gånger innan jag orkade hasa mig upp och svara. Denna ”dåre” var min kära make som deklarerade att skitbilen hade stannat, kom och hämta mig i Enköping! Klockan var 6.30. Klädde på mig och väckte Linnéa som fick komma ner och hålla ett öga på barnen så åkte jag iväg i en iskall bil för att hämta min strandsatta gubbe. Väl hemma igen matade jag barnen för att i all hast göra Nellie och Thor klara för att gå till förskolan för att vara med i deras halloween party. Under tiden åkte Peter iväg med min bil för att laga sin bil där den stog. Thor ville absolut vara Batman även fast hans dräkt var alldeles för liten. Hade ingen speciell dräkt till Nellie så hon blev bara rosa-sminkad och fick rosa färg i håret 😀

Trollungen 🙂

Peter kom hem och jag skjutsade honom till¬†den lagade bilen så han kunde åka vidare till jobbet. Skitbilen höll tydligen sen hela vägen fram till jobbet och jag hoppas att den tar honom hela vägen hem också 😉

Idag har barnen haft Naemi och Leon över för lek.¬†Det blev inget bak för oss idag, jag orkade inte rätt och slätt….. men imorgon är ju en nu dag med nya möjligheter 😉

Fick en kommentar av en tjej som varnade för Xlash – serumet som gör¬†ögonfransarna längre, jag skrev om det förra månaden…. Jag har inte sett/läst om dessa varningar som hon berättar om och vet varken bu eller bä om den saken. Jag har använt¬†Xlash i över en månad utan några som helst problem och jag ser även att det har gjort sitt för mina fransar.

Fransarna har blivit längre 🙂

Hur som haver…..jag¬†kan omöjligtvis veta hur denna serum fungerar för andra människor, jag kan enbart utgå från mig själv och JAG har inte haft några som helt problem med Xlash och den har fungerat på mig. Sen hur andra väljer att göra, testa eller inte testa är helt upp till de…. men är man osäker så ska man absolut kolla upp produkten innan man använder den!

Nu ska jag försöka komma igång med middagen, barnen leker rätt vilt just nu så bäst att få de över på lugnare lekar i väntan på maten 😉

 Kram kram ♥

 1. jodå skriver:

  Det är säkert nyttiga och bra grejer som får fransar o bryn att växa, det fattar väl alla, lite hormener och läkemedel hit eller dit vad spelar det för roll, huvudsaken är väl att fransar växer helst 10 cm. eller lite till och bryna kan få bli som ekorrsvansar, så kleta på bara det kostar att ligga på topp.

 2. Cecilia skriver:

  Jag, min mamma och min moster använder Xlash och har gjort det en tid. Och det fungerar på oss. Vi får väldigt mycket beröm för våra långa ögonfransar. Jag hade även ett ”hål” i ögonbrynet som inte ville växa igen. men någon vecka med Xlash så är ”hålet” borta =D

 3. Mirka! Vilken härlig blogg du har!
  Jag har försökt nå dig via Facebook och den lokala köp- och säljsidan för barnprylar. Jag vill hemskt gärna köpa din bärsele, ergobaby, om du fortfarande har den kvar?
  Kram!
  Sophie

 4. Erica skriver:

  Ni har då fullt upp som vanligt! Jobbigt med krånglande bil, finns det nåt mer irriterande?

 5. Matilda skriver:

  Det är så mycket varningar hit och dit. Skulle man lyssna på alla varningar skulle man varken kunna äta, leva eller göra något. Sen reagerar allas kroppar olika, bara för att man själv får problem med nåt så betyder inte det att andra får problem med det också. Alla är olika.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..