Sjuklingen min

Nu är Älva ordentligt sjuk, fick hög feber igår eftermiddag som sitter i än 🙁 Hon är gnällig och ynklig lillskruttan. Kvällen igår¬†var det ännu mera kinkigt och hon¬†var lugnast när jag kånkade runt på henne så jag gick runt runt runt sent in på natten 🙁 Och det ser inte ljusare ut för den punkten till ikväll heller…. Jag åkte till doktorn idag med Älva för att kolla öronen och halsen för säkerhets skull. Halsen var lite röd men proverna visade inget så vi får hoppas på att hon piggnar till snart.

Annars då…jo tack, allt bara bra med alla andra 🙂 Jag såg Greys Anatomy igår, hade ju en som höll mig vaken så det var ingen risk att man somnade direkt 😀 Såg även Skandal – serien efter GA och Criminal minds och nåt annat tjafs som jag glömt bort…. Behöver jag nämna att jag var trött kl. 6 imorse 😉 Lite grann så…..det har blivit många koppar kaffe idag….

Min nya halsband med skyddsänglar 🙂 Träffade Carina som gör dessa fina skyddsänglar på Underbarabarn-mässan.¬†Efter att deras yngsta dotter fick ALL ( ¬†akut lymfatisk leukemi ) började Carina tillverka skyddsänglar och de skänker allt överskott till Barncancerfonden och till inköp av presenter till barnens skattkista på sjukhuset.

HÄR hittar du Carinas hemsida 🙂

Idag har jag och Carola bokat in oss på Bloggminglet 2013 så nu har vi lite roligheter att se framemot till våren 🙂 Det kan behövas efter den långa vintern vi har framför oss 😉

Kramens ‚ô•

  1. Linda skriver:

    Vilket fint halsband,nu har jag också beställt,känns bra när pengarna går till något så viktigt,krya på er:-)

  2. Linda skriver:

    Vilket fint halsband,nu har jag också beställt,känns bra när pengarna går till något så viktigt,krya på er:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..