Hej hej

Så har jag försummat bloggen en helg igen – sorry 😉 Jag har bara inte hunnit ta mig tid till den, så är det bara ibland… Vi åkte till Enköping och handlade i lördags och sen kom min mamma, ”pappa” och systerdottern Denise på besök 🙂 Och så gick hela lördagen i familjens sällskap vilket inte är fy skam på långa vägar 😉

Igår var en sån där skön söndag då vi bara pysslade med ditt och datt. Jag påbörjade en ny projekt där jag behövde lite hjälp av Peter för att komma igång så nu ska jag bara se till att komma igång också för Peter gjorde sin del på en gång 😀 Hela eftermiddagen satt jag och ritade med barnen och trots att jag inte har en enda konstnärlig ådra i mig så tyckte barnen att morsan ritade sååå fint ‚ô• Jag suger åt mig deras beröm så länge det varar – barnen växer och snart är de stora nog att inse vilken sopa till konstnärinna man är 😀

Jag har även hunnit baka igen, har verkligen fått bra flyt på brödbaket även om barnen är lite små-kräsna och inte gillar allt jag bakar. Frukostbullar med rågsikt går hem bäst så det bakar jag mest just nu och igår smakade även jag på de när de var helt nybakade, kunde inte låta bli 🙂

Vår fina Fnulis när hon gosar i Jennifers famn, Fluffis är med Selina och Alice när de kollar i en tidning 🙂

Sötnosen Alice i närbild och de fina liljorna jag fick av maken i fredags 🙂

Selina visar¬†att hon kan titta i kors 😀

Älva mår bättre igen och¬†har varit feberfri men hon är fortfarande lite kinkig på kvällarna och nätterna men inte alls som för en vecka sedan 🙂 Jag har¬†även hunnit organisera alla vinterstövlar och kläder i hallen. Såg dock att Jennifer har inga thermobyxor så det måste inhandlas snarast innan vintern slår till. Måste även köpa nya byxor åt Victor och Oliver, jag fattar inte hur killarna gör för att få hål i alla sina byxor…?¬† Linnéa vill ha nya kjolar men såna som hon vill ha finns inte att hitta så jag funderar lite på att köpa tyg och sy det till henne :-)¬†Finns det någon tygbutik i Enköping tro…?

Kramens ‚ô•

 1. Lena skriver:

  Har precis hittat hit o måste säga att vilken rolig blogg att läsa…måste säga att jag är sjukt imponerad av dig:) O hur lyckas du hålla dig så smal o fin efter elva!! graviditeter??? Kram

 2. Lena skriver:

  Har precis hittat hit o måste säga att vilken rolig blogg att läsa…måste säga att jag är sjukt imponerad av dig:) O hur lyckas du hålla dig så smal o fin efter elva!! graviditeter??? Kram

 3. Hanna E skriver:

  Jag känner igen det där med att slita hål på byxorna, min store grabb har nästan inga hela byxor alls. Men jag lappar dem om det går, dock har jag sparat undan ett par byxor så att jag vet att det finns ETT par hela byxor som han kan ha när tillfället kräver.

  I min sons fall beror det mycket på att han slänger sig hejdlöst på golvet, så jag är snarare förvånad över att byxorna inte går sönder mera.

 4. Hanna E skriver:

  Jag känner igen det där med att slita hål på byxorna, min store grabb har nästan inga hela byxor alls. Men jag lappar dem om det går, dock har jag sparat undan ett par byxor så att jag vet att det finns ETT par hela byxor som han kan ha när tillfället kräver.

  I min sons fall beror det mycket på att han slänger sig hejdlöst på golvet, så jag är snarare förvånad över att byxorna inte går sönder mera.

 5. Ida skriver:

  Alice och Selina är så söta tillsammans, syskonkärlek 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..