ANNONS

Samtal hit och samtal dit

/

Dagen börjades med ett utvecklingssamtal, nu är 4 samtal avklarade och ett gäng kvar . Visst att det är roligt att få höra hur det går för barnen i skolan och ett nödvändigt måste varje termin men det är ingen Wihiii-känsla att springa på dessa samtal 😀 Efter samtalet styrde jag bilen mot Enköping, behövde fylla på min vitamin-förråd och passade på att handla en tröja till mig på Klädhuset där jag fick en vara för 50%. Hade även lite rabatt på Lindex så det blev lite smått handlat där inne med 🙂

Passade på att luncha med Nina vilket var super-trevligt som vanligt – Nina är bara såå genomgo och härlig och man trivs verkligen i hennes sällskap 🙂

Sen stressade vi hem för att hämta de små och vänta in skolbarnen 🙂 Nu är matlistan skriven och väntar på att gubben min ska komma hem för då står storhandling på tur.

Vinnaren i tävlingen med Lifequality Products har fortfarande inte hört av sig så imorgon väljer jag en ny vinnare så håll utkik vetja 😉

Nu hinner jag inte sitta här mer, en liten tjej vill ha mammas uppmärksamhet 😉

Sköt om er ‚ô•

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00