ANNONS

Måndag igen

/

Så är det måndag igen, alla barnen i skolan och Thor och Nellie leker för fullt i sitt rum 🙂 Hur har eran helg varit? Som jag skrev igår så har vi tagit det lugnt. Igår bakade jag kärleksmums efter barnens önskemål. Det blev inget brödbak, åkte och hämtade Kevin som hade sovit hos sin flickvän och sen åkte vi en snabbis till Enköping och sen var det försent att baka då jag ville se Solsidan och Beck 😉

Nu fick jag ta en kort paus från detta inlägg då Selinas fröken ringde och sa att Selina kände sig dålig så jag har hämtat hem henne. När jag ändå hade läraren i luren så frågade jag om hon fått meddelandet jag lämnade i fredags om lössen. Som jag befarade så hade INTE meddelandet nåt henne! Det finns inga nummer där man når lärarna direkt utan som i fredags så lämnade jag ett meddelande i numret där man sjukanmäler barnen. Tänkte liksom att när man sjukanmäler de så går ju info om det ut till rätt lärare att det barnet som är sjukt inte kommer – När man sjukanmäler så ska man ge barnets namn, sjukdom och vilken klass barnet går i. Men uppenbarligen så vidarebefodrade inte den som lyssnar av meddelanden min önskan om att berätta om lössen *suck* Hur svårt ska det liksom vara att få ut infot…? Får väl skicka med lappar till skolan imorgon….

I fredags fick vi hem ett hemligt paket. Ibland händer det att det kommer paket bara sådär och ibland väljer jag att skriva om det här i bloggen 😉 Nu var det någonting som gjorde barnen jätteglada…

Sylvanian Families 🙂

En musfamilj och en lekställning fick de och Alice och Nellie har lekt massor under hela helgen 🙂 Tjejerna har redan några andra figurer från Sylvanien Families¬†och nu funderar jag faktiskt på att leta efter mera tillbehör att¬†köpa och ge de i julklapp 🙂

Nu är det lunchdags och annat som måste fixas så simma lugnt 😉

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00