Änglar – Finns de?

JA de finns i allra högsta grad och ibland har man turen att råka på några änglar 🙂 Några änglar mailade mig igår och ville försöka hjälpa mig i mitt försök att köpa dessa bokstäver från Usa. Några av er skulle resa till Usa inom kort och kunde tänka sig att handla åt mig om det gick men tyvärr så behövde jag någon som var bosatt i staterna. Annika från Washington DC erbjöd sin hjälp och max en halvtimme senare hade hon köpt bokstäverna åt mig ‚ô• Jag är såå lycklig och så tacksam för er vilja att försöka hjälpa mig 🙂 Tusen tack Annika och tusen tack Rebecca från Texas som erbjöd sin hjälp ( Annika hann före dig 😉 ) ‚ô• Jag tror på karma och hoppas att ni får flerfalldigt tillbaka för er snällhet 🙂

Även vi har fått besök av snö som kom med en mindre trevlig storm igår 😀 Jag hämtade Benny och hans kompis Robin igårkväll, killarna hade varit hos en kompis och lekt och det stormade kraftigt när de skulle hem. Fick köra i snigelfart då man såg knappt vägen och en rutt som i vanliga fall hade tagit max 30 min tog oss över en timme. Peter hade konferans igår med jobbet och efteråt var de till Norra brunn i Stockholm. Jag hade jättesvårt att somna eftersom jag visste att Peter skulle köra hem i en lånad bil som har fortfarande sommardäcken på. Inte så kul i snöstormen 🙁 Tror att han kom hem runt kl. 01 till slut. Barnen vart jätteglada imorse när de såg att snön låg kvar på backen 🙂 Det är faktiskt rätt mysigt med snön och det får gärna komma lite till och jag vill inte att det blir bara slask utav snön 😀

Jag fick en fin halsband av Ann här om dagen – Tack vännen 🙂

Min osminkade look 😀

Ikväll ska jag på julmingel i Enköping 🙂 Nina och några andra företagare har ordnat denna mingel. Men just nu passar jag på att gå osminkad i myspys-kläder och småpyssla lite. Jag måste kolla vad jag har i¬†gardinväg och de lär nog behövas strykas innan de ska hängas upp.

Imorgon kommer min syster och lämnar Denise hos oss och på lördag kommer min mamma för att sova över ‚ô• På söndag ska vi till kyrkan och höra när¬†barnkören där tjejerna¬†är med i¬†sjunger 🙂

Benny har¬†nu äntligen valt att börja på Aikido i Enköping! Han har varit med några gånger för att testa och känna efter om det är någonting för honom och han tycker verkligen det 🙂 Så som vi har tjatat och försökt att få barnen att testa på olika aktiviteter så är det jättekul att det äntligen börjar hända nåt. Selina med sin fotboll och Benny med Aikido. Nu gäller att försöka få de andra att¬†hitta nåt kul som de vill göra 🙂 Jag¬†har ibland kännt att någon har kommit med små kliringar om att barnen inte sportar eller dyl och det är lite ledsamt när man själv vill att barnen¬†om inte annat så testar på någonting¬†men det är inte så lätt när de inte har velat det 🙁 Jag skulle aldrig tvinga något av barnen att utöva någon aktivitet mot deras vilja! Att sporta m.m ska vara roligt och inget tvång. Nu är vi ju inte sportiga av oss och byter gärna kanal så fort det blir sport i tv:n men jag sportade rätt mycket som ung och vill gärna att barnen åtminstone kollar upp olika möjligheter för vem vet, rätt som det är så kanske hittar de nåt som känns bra 🙂

Dagens tips för er som gillar bra hårprodukter:

Jag beställde julklappar härifrån förra året ¬†men nu var jag mest ute efter schampoo och balsam för färgat hår och passade på att beställa lite annat också 🙂 Den där gröna burken är hårvax till Kevin och jäklar min amma vad gott den luktar! Bluestore har verkligen allt och lite till och ofta även bra kampanjer.

Kram kram ‚ô•

 

 1. Visst är det bra med sport, men det verkar ju som att era barn är ganska mycket ute i naturen. Och då får de ju ändå frisk luft och motion, så det gör nog ingenting även om de inte är så sportiga annars. Men visst är det ju kul när barnen hittar någonting som de ”brinner för”.

 2. Ja mikra, med tanke på vad som drabbade dig och barnen idag…så kan vi nog säga att änglar finns<3 tur att det gick bra!! Kram

 3. Tänkte bara meddela att idag kom vinsten, värdecheckar från Hemglass, som jag vann hos dig hem i brevlådan. Nu ska det köpas glass, stort Tack och Trevlig Helg! Liselotte

 4. Gud så skönt att höra nån mer som inte tvingar på barnen aktivitetr. Jag har visserligen bara två men de har själva fått välja. har de sagt att de velat testa nåt har de. Annars har det varit sparsamt med detta. Ofta ÄR det faktiskt föräldrarna som drar iväg med ungarna bara för att ”alla andra håller på”. Vill de inte så vill de inte. Och de blir bra människor i alla fall. Min som t ex skulle börja med hockey när han var liten.. men när han insåg vilken tid det tog med all på och avklädning och att mamma inte var där att dra till skridskorna nog hårt hela tiden fick honom att själv avstå. Fotboll spelade han däremot i nio år. Men som sagt, det var egna val. Tänk dig själv om alla dina ungar skulle ha olika aktiviteter. DÅ skulle inte ni som föräldrar räcka till. Ni skulle inte hinna annat än försöka pussla ihop så ni kunde skjutsa och hämta och skjutsa och hämta. Gud så gött att du skriver som du gör.

 5. Annika skriver:

  Ah, you bet!!
  Glad att kunna hjälpa dig, Mirka.
  Vi får hoppas att bokstäverna är i gott skick (såg ju att de var lite begagnade på hennes ebay sida).
  Men, vi ska hoppas på det bästa.
  Jag mailar då de kommer hem till mig.
  Kramar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..