ANNONS

Så det snöar

/

Det kommer bara mer och mer snö vilket är jättevackert men nu är min bil helt snötäckt så jag kommer att få slita hårt när jag ska åka iväg 😀 Fast just nu väljer jag att inte åka nånstans då vägarna är inte i bästa skick här ute på landet 😉 Jag har blivit harig som bara den och ger mig inte gärna iväg nu på vinterväglag om inte jag absolut måste.

Snart är det helg igen och jag har lite att stå i inför Selinas kalas på lördag. Imorgon håller Bennys klass disco i skolan och Victor, Selina och Jennifer ska dit också. Visst börjar magen synas ordentligt redan ? Jag tror inte på tvillingar för det borde ha setts på nåt av vul:en jag gjort tidigare, jag blir bara snabbt stor helt enkelt 🙂 När jag var gravid med Jennifer och Benny upptäcktes tvillingarna i v. 9 och med Alice och Oliver i v. 7 och de syntes hur bra som helst därför är jag lite fundersam över hur vissa barnmorskor/läkare missar det ibland? Absolut inte att jag tvekar på att det inte skulle kunna¬†hända för det gör det verkligen 😉 Men om det hade varit tvillingar denna gång så hade det blivit en dubbel glädje alla gånger 🙂

Ni som har följt mig länge vet ju att tyvärr så har amningen aldrig fungerat vidare bra för mig 🙁 Jag har försökt med 11 barn, kämpat med smärta och besvikelse och känslan av misslyckande för jag har verkligen velat få amningen att fungera. Med åren har jag fortsattit att kämpa med varje barn som kommit men till slut kände jag mig inte längre misslyckad. Jag accepterade fakta även om jag gjorde nya försök, jag var/är inte sämre mamma för det. Jag har gjort mitt bästa – mer än så har jag inte kunnat göra! Nu har jag tagit ett beslut, jag kommer inte att försöka något mera! Jag kommer inte att amma denna gång och det beslutet känns bra för mig 🙂 Det känns lite konstigt samtidigt att ha tagit beslutet, har funderat på det de senaste graviditeterna men inte riktigt ”vågat” för det för jag kämpar in i det sista och det känns lite som att ge upp kampen. Men innerst inne så vet jag att jag inte kommer att ångra mig ändå 😉

Nästa vecka ska jag ut på galej med min vän Nina vilket kommer att bli så嬆skoj 🙂 Vi ska till den stora staden och börjar med att äta middag innan vi drar vidare på festligheter. Ett litet avbryt i pluggandet m.m är välkommet och Nina är så underbart rolig och härlig så det kan inte bli annat än roligt 🙂

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00