Kalasat klart *pjuh*

Även om man har ett lugnt kalas så tar det på krafterna och jag var helt slut igår kväll! Hela förmiddagen gick åt att förbereda allt, baka lite och så, sen kom Selinas kompisar och trots att det var sammanlagt 18 ungar i huset så var det faktiskt ett lugnt kalas 🙂

Det blev inga tårtor för Selina ville ha marängswiss istället. Jag bakade petit chouer som jag fyllde med grädde, kärleksmums och kladdkakemuffins. De fick även kakor, salta pinnar, ostbågar, popcorn och massa godis.

image

Alla fick inte plats vid vårt köksbord så lösningen blev att Selina och hennes kompisar fick fika uppe i pysselrummet och tjejerna hjälptes åt att duka fint där på morgonen 🙂

Paketöppning och Linnéa som fjompar sig 😉

Jenny blev kvar på en fika när hon skulle hämta sina barn och när de väl skulle åka hem tog hon med sig 4 av barnen. Victor och Benny¬†kom hem sent då de hade varit iväg med sina kompisar och bowlat m.m. Jag hade då alltså Thor, Nellie, Kevin, Linnéa och hennes kompis Ebba att laga mat åt och de fick nöja sig med korv med bröd – Snabbaste lösningen för en trött morsa 😀 Tog igen mig en stund i soffan innan jag fixade ihop lite käk för mig och Peter, lagom till mellot började. Jag hade så stora¬†förhoppningar om Joacim Cans men¬†oavsett hur bra sångare han är så var inte låten nåt att hurra för 🙁 Jag gillade Hoffstens låt och är glad att den gick vidare till final 🙂

Idag har¬†vi i stort sett bara slappat. Jag har pluggat en stund och städade lite efter frukosten men annars har man inte ansträngt sig allt för mycket 😀 Barnen kom hem runt kl. 13¬†och Leon blev kvar hos oss. Kevin är i skidbacken med sina polare.¬†Nu är Peter iväg och skjutsar Ebba till Enköping och sen hämtar han upp Kevin. Barnen har precis kommit¬†in efter att ha varit ute och röjt i snön.

Hur har eran helg varit?

 

 1. Anna skriver:

  Här hemma har det varit (är) lite olika sjukdomar samtidigt. Magsjuka, förskylning m.m. Hoppas inte hela sportlovet går åt till det bara. Det vore ju roligt att kunna göra nåt annat trevligt också. Simhallen, åka skridskor, hälsa på vänner o sånt…

  Den där soff-stunden du tog dig. Sånt behöver du! -bra gjort! (Skönt för mig att höra att även du är mänsklig…hi hi!…) Kalas är kul, men det tar alltid på krafterna.

  Ha en bra vecka!

 2. Ja det var väl inte vad man förväntat sig skulle komma från Cans 😛
  Gillade med Hoffstens låt mycket!

 3. Blev mordhotat igen, så denna helg sög.
  Du gör ett bra jobb tycker jag ! 🙂
  från http://www.ankpung.se 23 år, mamma till en liten son, lever med skyddad identitet, tyvärr förlorat båda mina föräldrar i cancer.

 4. Rebecka skriver:

  Låter som en härlig helg. Jag har själv haft besök av min bästa vän, vi har tagit det lugnt och mest umgåtts.

 5. WOW, och jag trodde att vi hade haft en stressig helg. Här är sjukperioden över och man har börjat hitta tillbaka till vardagen, inte en dag för tidigt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..