ANNONS

Sportlov inleds med….

/

Ett sjukt barn så klart, annat vore ju för bra för att vara sant 😀 Nellie har sakta men säkert insjuknat i feber och kraftig hosta under helgen och igår blev febern jättehög. Hon är ändå rätt pigg när hon är vaken men hostan är riktigt jobbig. Hoppas nu bara på att ingen annan blir smittad.

Igår letade jag fram ett nytt munk-recept, jag var bara tvungen till att göra ett nytt försök efter de halft misslyckade munkarna 😀 Nu blev det Leilas recept och jag säger bara satan i gatan vilka goda munkar det blev – stora, fina och gudomliga! De var enkla att göra också 🙂 HÄR finns receptet 😉 Själva receptet kändes inte riktigt hel då det står inte hur man gör munkarna (donuts) mot slutet och så här gjorde jag. Efter att degen hade jäst 1 timme, kavlade jag ut den ca 1cm tjock och tröck ut ringar med ett glas. Sen fick munkarna jäsa ytterligare 1 timme innan jag friterade de i rapsolja 😉

image

På jäsning och första satsen blev sockrade

image

Andra satsen med munkar fick mjölkchoklad-glasyr och barnen hade på valfritt strössel på sina munkar

image

Gott 🙂

image

Linnéa har roat sig med att färga Alices och Selinas hår med blått. Även Thor ville ha blått hår, vilket han fick….. Linnéa färgade hela hans hår fast jag trodde att de skulle färga bara en liten del 😀 Han ser……gubbig ut just nu 😀 Tur att färgen försvinner rätt fort.

image

Igår var det Oliver som hjälpte pappa att laga middag 🙂

Jag fick ett mail här om dagen om ett nytt program som söker deltagare så jag vidare-befodrar den ifall nån av er är sugna på att söka till den 😉

Mitt namn är Maria Nyholm och jag arbetar med casting på produktionsbolaget Jarowskij. Just nu håller vi på att producera ett nytt tv-program som heter ‚ÄùSverige bestämmer‚Äù med Sofia Wistam i spetsen. Jag söker antingen en person som står ensam inför ett dilemma eller en person och en närstående som tycker olika i en fråga.

 

Jag vänder mig till dig som förälder just för att jag gärna vill få tag på personer med dilemman rörande framför allt barnuppfostran, men står du/ni inför något annat dilemma så är det intressant det med. Om du känner igen dig i informationen ovan och kan tänka dig stå framför kameran så är det ju fantastiskt, men annars mottar jag gärna tips på andra personer som du känner till som kan tänka sig ställa upp alternativt att du lägger upp en annons på sidan eller på Facebook!? Vidarebefordra gärna detta mail till de föräldrar du känner!

http://www.kanal5play.se/#%21/play/program/25194065/video/25724396%7c/program/42462305/artikel/42720685 

Kram kram och hoppas ni får en fin vecka ‚ô•

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00