De snor min dator

Jag har suttit vid datorn halva dagen och gjort skolarbete och så fort jag lämnade platsen var ungarna där och tog över 😀 Så jag nöjer mig med att mobilblogga idag då.
Nellies feber har gått ner men den hemska hostan och snoret finns kvar. Alla andra håller sig relativt friska, lite snor förekommer hos vissa av de men det är som små bagateller 😉

image

Lite pyssel från barnen

image

Nellie vår busfrö
Jag ska till Uppsala imorgon och är sjukt nervös för ultraljudet. Har haft drömmar om att det inte finns nåt kvar i magen 🙁 Men jag försöker vara positiv och tro det bästa. Få se om Peter kan ta ledigt så att han kan följa med och att¬†även¬†nästan hela barnaskaran kan hänga med också då det är ju sportlov annars får de stora passa de hemma så länge. Passar väl på att handla i Uppsala också när vi ändå är där inne 🙂
Jag har glömt bort att visa kjolen som Selina fick av Jenny när hon fyllde år. Jenny är ju så duktig på att sy och vi älskar Lantlollo-kjolarna 🙂

image

image

Den här kjolen (som alla andra kjolarna) finns bara i ett exemplar.
Nu ska jag röja lite och hänga tvätt m.m Kylskåpet ska också städas ur inför morgondagens storhandling och köplista ska jag väl också knåpa ihop.
Kram kram ‚ô•

 1. Emmy skriver:

  åhh, det är verkligen kul med egengjorda kläder. Mycket mer personligt och mysigt än det man köper i affären. Änskar jag vore bättre på att sy, men än så länge nöjer jag mig med att trycka egna prylar till ungarna på nätet. Då får man det personliga och designa själv, men behöver inte vara så händig egentligen 😉

 2. vibeke skriver:

  jättefin kjol !!!

 3. Susanne skriver:

  Hoppas det gick bra idag!

 4. Anne skriver:

  Åh, man börjar oroa sig när det inte kommer någon uppdatering! Det var väl UL idag?! Men det är klart att du säkert bara har mycket annat att göra. Men ändåååååå! Hoppas det gick bra idag! 🙂 Längtar efter en uppdatering! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..