Jobbigt

Det är extra jobbigt när de minsta blir sjuka 🙁 Älvas andning låter ankskit och hon är bara så skruttig just nu.

image

Ingenting duger annat än att vila i famnen.

 1. Uscha, krya på er, vi har precis haft en jobbig vecka med Elias med som har förkylningsastma, så det har blivit något besök på sjukhuset och akuten, nu är han tack och lov på bättringsvägen *peppar peppar*

 2. Pia skriver:

  Sök läkare tycker jag pga andningen. Lite Mollipect samt att en Dr lyssnar på lungorna?? Det går ju så mycket skit nu, men Pneumonier, Mycoplasmainfektioner. Kanske behöver hon Antibiotika?? Ta det säkra före det osäkra. Det hade iaf JAG gjort. Krya på er! / Pia

 3. Hej!

  Jag undrar också som någon ovan, hur ni får ihop vardagen :)?
  Själv har jag bara 1 dotter på snart 2 år (och två bonusbarn) men tycker att det är nog klurigt att få ihop vardagen ibland haha 😉
  Jag är verkligen imponerad över hur du orkar!

  Varm kram

 4. Vill bara säga att jag tycker du passar bra i mörkt hår. Både du o håret ser mycket fräschare ut!
  Hoppas lilla sjuklingen blir frisk snart!

 5. Maria skriver:

  Hej. Jag blir väldigt imponerad på dig att du hinner ta hand om så mycket barn… När du bara har två armar. Undrar hur du gör osv.. Har ni mycket rutiner, får de stora barnen hjälpa de små? Får du hjälp av din mamma? Jag har en som, men tycker det är fullt jobb med att ge han allt han behöver, trygghet, kärlek, stimulans o tid… Hur många barn vill du o din man ha? Ser ni något slut på det , tex vid 45 årsåldern osv… Vilken gåva att ha så många barn ni har:). Du får säkert många av dessa frågor, blev så nyfiken bara hur ni ser på familjskapet o hur ni hinner med alla barnen… Hur en dag ser ut… Tänkte också på dig, är du ofta trött osv? Blir imponerad när jag läser din blogg, den är bra! Kram till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..