Hotmail?

Nu undrar jag om ni andra som har hotmail har samma problem som mig , det började när hotmail ”blev” outlook och är ett jävligt irriterande problem tycker jag!

Ungefär var tredje vecka funkar helt plötsligt inte mitt lösenord och jag måste fixa nytt?? Så har det aldrig tidigare varit med hotmail och blir lite väl jobbigt om man inte är hemma i närheten av en dator just när det händer för då kommer jag inte ens åt mailen med mobilen 🙁 Har ni det också så eller finns det nåt jag kan göra åt saken? ?

Igår var det tv för hela slanten på kvällen. Först såg en del av oss Fam. Annorlunda och jag tyckte att det var superkul för Maria att gå doula-kursen 🙂 Efter det fick de barnen som inte redan sov gå ock lägga sig och vi såg på Dicte och därefter Game of Thrones. Det känns som att Älva är sakta men säkert på bättringsväg, nu äter hon lite igen och är pigg och glad lite oftare 🙂

Tänka sig att det är mars snart! Vi närmar oss våren vilket är helt underbart 🙂 Och även om jag kommer att vara som en luftballong på sommaren så hoppas jag att vi får en varm och skön sommar i år 😀

Längtar efter strandhäng 🙂

Om drygt 2 veckor firar vi vårt bröllopsdag…igen, jösses var fort åren går 🙂 Undrar om jag ska bjuda ut maken då kanske 😉 Hitta på någonting roligt ….. tål att tänkas på 🙂

Den 23-24 mars är det dags för årets bloggmingel och jag åker dit med Carola vilket jag ser verkligen framemot 🙂

width=690

Det kommer att bli ett härligt dygn med roligheter och framförallt att få umgås med¬†de andra bloggarna som man blivit vänner med 🙂 Nu har Mgroup lyckats förlänga bokningstiden så är någon sugen p嬆att hänga med så finns det platser kvar 😉

Vad tror ni om att ha en frågestund igen? Vill ni det så fixar jag det 😉

Tjingeling ‚ô•

 1. Jag har inte haft några problem alls med lösenordet, däremot om jag svarar på mail har jag problem med att mitt svar skickas till mig själv eller att det inte kommer fram..

 2. Som vanligt läser jag inte vad andra skriver. Jag har haft Hotmail sen starten och även nu vid omläggning till Outlock. det har aldrig varit några bekymmer. Om du använder annan webläsare än internet explorer kan det komma upp en sida där du ska fylla i lite olika saker..hoppa bara över det så funkar det. Jag har det i mobilen och där går jag in från Google och söker bara på Hotmail. Inga bekymmer alls- Här kan vi inte använda annat för vår internet leverantör tillhandahåller inte mail. Men Hotmail/Outlock är bra för man kommer ju åt den överallt.

 3. Pelle skriver:

  Hotmail finns intelängre det är ju outlook som tagit över
  Och tyväär bara krångel jämt

 4. Jag har inte haft nå strul. De kanske är någon av barnen som testar olika lösen så din blockas ? 🙂 hehe
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

 5. Marie skriver:

  Jag tycker att du ska byta till gmail istället :-).
  Grattis i förskott till bröllopsdagen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..