Ett steg tillbaka

Idag mår jag snäppet värre än tidigare, huvudvärken är konstant trots värktabletter och jag är om möjligt ännu täpptare i näsan. Ärona värker av lilla minsta skrik, och det ekar då i hela huvet. Så nu försöker jag bara att kurera mig och strunta i alla ”måsten”…. Älva skulle till bvc imorgon men det bokar vi om. Nu vill jag bara att alla kommer i form igen.

Jag blev i alla fall glad när jag läste att det ser lovande ut för att surrogatmödrarskap skall godkännas i Sverige! Det tycker jag borde ha skett för länge sedan och jag håller mina tummar för att det ska gå igenom. Att¬†använda sig av¬†en surrogatmamma är den enda alternativen för många att få barn och även om det är möjligt att åka tex till Indien för det så är det bättre att ha det lagligt i Sverige.

Jag skulle vilja ha tips om mammakläder också, var hittar jag snygga, bekväma och inte alltför dyra mammaplagg? Affärerna i Enköping säljer inga och det lär nog dröja innan jag kommer iväg till tex Västerås så nätet it is 😉

Nu ska jag göra oss redo för att hämta hem barnen så tjingeling 🙂

 

LOADING..