ANNONS

Ang. loppis i Västerås

/

Några av er har velat veta mera om loppiset i Västerås på lördag. Jag fick tips om det i min frågespalt och tyckte att det lät kul men hann inte kolla upp det närmare just då. Nu har jag kollat upp för att kunna ge er info och tydligen så är det en vårloppis HÄR på lördag men det är inte enbart barnloppis så ni vet. Jag är mest intresserad av barnloppisar så få se om vi hoppar över denna 😉 Sen är det en jättestor loppis 7 april i Västerås som känns lite mera lockande kanske 🙂 Satsar nog helst på stor barnloppis i Fyris Park Uppsala 6 april 😉

Angående B-vitamin så äter jag Beviplex forte som innehåller fyra B-vitaminer. Har köpt det på apoteket och äter 2 tabletter/dag 😉

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00