Ang. loppis i Västerås

Några av er har velat veta mera om loppiset i Västerås på lördag. Jag fick tips om det i min frågespalt och tyckte att det lät kul men hann inte kolla upp det närmare just då. Nu har jag kollat upp för att kunna ge er info och tydligen så är det en vårloppis HÄR på lördag men det är inte enbart barnloppis så ni vet. Jag är mest intresserad av barnloppisar så få se om vi hoppar över denna 😉 Sen är det en jättestor loppis 7 april i Västerås som känns lite mera lockande kanske 🙂 Satsar nog helst på stor barnloppis i Fyris Park Uppsala 6 april 😉

Angående B-vitamin så äter jag Beviplex forte som innehåller fyra B-vitaminer. Har köpt det på apoteket och äter 2 tabletter/dag 😉

 

 1. Ella skriver:

  Hej Mirka!
  På lördag 16/3 är det även storloppis på Bombardier Arena i Västerås mellan 10-15!
  Tack för en himla trevlig blogg! Jag kikar in här varje dag men är tyvärr dålig på att kommentera. Ville bara tipsa om storloppisen, trodde det var den du menade.

 2. mia skriver:

  Äter du fler vitaminer än det eftersom du är gravid? Kan du kombinera Beviplex med ”mitt val kvinna” tex?. Nyfiken eftersom jag själv är gravid och ”bara” tar en tablett mitt val gravid/ammande om dagen

  1. mirkak skriver:

   Jag äter även mitt val kvinna gravid 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..