ANNONS

Ett litet tillägg

/

Ett litet tillägg till förra inlägget:
Jag tycker att det är självklart att hemlagat är det bästa alternativet och att äta hälsosamt men när det inte alltid funkar så är det inget katastrof att ge barnen halvfabrikat då och då och det var just det jag ville få fram i mitt förra inlägg. Det finns känsliga människor som kanske läser kommentarerna om hur hemskt det är att ge sina barn tex färdig köttfärssås och det kanske får de att må jättedåligt och ger de världens ångest 🙁 Jag vill att de ska känna att det är inte så hemskt att ibland ta genvägar med halvfabrikat för det är någonting som lagas garanterat hos då flesta familjerna i Sverige då och då 😉
Gudarna ska veta att jag kämpar för att få barnen att äta hemlagat och att jag ger de färdig köttfärssås tillhör ovanligheterna 😉 Jag och Peter föredrar hemlagat och det skulle verkligen underlätta för oss om alla åt det men verkligheten är inte så och då gör man det bästa av situationen utan massa ångest över det 😉
Kram kram

29
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00